Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 май – 2 юни

Близнаците да внимават с офертите

27.05.2019г. / 15 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обстоятелствата ще са благоприятни за предприемане на действия, свързани с промяна на професионалния ви статус. Няма гаранция, че крайният резултат ще удовлетвори очакванията ви, но ако не рискувате излишно и разпределяте ресурсите си грамотно със сигурност ще се справите добре. Без никакви опасения можете да заложите на неотразимия си чар и привлекателна усмивка. Напредъкът ще е сравнително бавен, но устойчив.

Проучвайте задълбочено всяка интересуваща ви инвестиционна оферта, сравнявайте и обсъждайте преди да вземете окончателното си решение. Изразявайте чувствата си смело.

Дева

Отстоявайте позициите си аргументирано и при наличието на неоспорими реални факти. Най-силното оръжие е логичната ви мисъл. Не е изключено да попаднете в неприятна ситуация, приемайки нечие обещание за истина. Ще го избегнете, ако оформяте уговорките си писмено. Няма тенденции за получаване на допълнителни финансови постъпления и ако искате да запазите материалния си статус непроменен, не харчете излишно.

Избягвайте разговорите, свързани с изясняване на отношенията с любимия човек. Няма да доведат до нищо добро.

Тест: Какво търсите в любовта?

Везни

Не подценявайте възможностите си. Ще постигнете поставените цели, ако вярвате в себе си. Наблюдавайте събитията, които се случват. Ще се ориентирате в обстановката благодарение на интуицията си. Поведението на близките ви на моменти може да е твърде резервирано. Не го приемайте на сериозно, ситуацията ще се промени, когато се справят със собствените си проблеми.

При уреждане на финансови въпроси, които не засягат само вас търсете компромисни решения.

Не е изключено да се възцари лек хаос в личните отношения. Не обсъждайте ситуацията, независимо дали връзката ви е отскоро или е дългогодишна.

Скорпион

Силите ще ви стигнат да преплувате океана, но погрешният подход към някои ситуации може да ви върне назад. Опитайте се да се съобразявате с общите тенденции, вместо да им се противопоставяте. Обстоятелствата ще ви принудят да променяте тактиката и да внесете известни корекции в принципите си. Ще постигнете целите си, ако действате с равномерно темпо без да сте прекалено напористи.

Отнасяйте се изключително отговорно към уреждането на финансови въпроси от всякакво естество. Започването на нова връзка не означава, че трябва задължително да прекратите старата.

Коментирай