Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 май – 2 юни

Близнаците да внимават с офертите

27.05.2019г. / 15 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Във ваша полза е да участвате лично в обсъждането на сложни проблеми и вземането на сериозни решения. Семейството ви или близки роднини ще ви напомнят стари обещания или ще се опитат да прехвърлят върху вас отговорността за неосъществени планове. Като цяло периодът ще е напрегнат, изпълнен с противоречия, но ако реагирате сдържано ще преодолеете затрудненията сравнително лесно.

Избягвайте каквито и да било рискове, предполагащи появата на финансови или материални загуби. Отношенията с любимия човек ще се изострят много, ако превръщате мухата в слон.

Козирог

Най-много време ще ви отнемат професионалните задачи. Вероятно ще имате възможност да придвижите напред свои стари идеи, които преди време не са получили одобрение. Ще докажете професионализма и ще стабилизирате авторитета си дори пред колеги, които никога не биха ви помогнали.

Новостите ще са свързани със социалния ви статус или битовото устройство. Професионалните успехи ще се отразят положително на финансовото ви състояние. Покажете съпричастност към тревогите на любимия човек.

Кой е вашият фъншуй елемент според годината на раждане

Водолей

Определящите фактори, от които зависи реализацията на замислите ви през тази седмица са два. Единият е собственото ви старание, умереност и предприемчивост, а вторият е умението ви да обвързвате въображението си с конкретни материални измерители. Доверете се на интуицията и на близките си. Няма да ви подведат и ще избегнете доста „препъни-камъни“ по пътя си.

Най-високи приходи ще получите от нестандартните си хрумвания. Настроението ви ще е далеч от представите за романтика, но за това пък ще изгладите всички съществуващи до момента пререкания.

Риби

Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас. Дребни на глед събития ще ви подтикнат да обмислите и подредите перспективните си проекти. Ще имате възможност да създадете едновременно и тактиката, и стратегията си, както и да разработите резервни варианти за действие. Проявете упоритост, последователност и не се съмнявайте в собствените си възможности, ако искате да ги докажете на практика.

Много по-вероятно е да получите материални придобивки, отколкото парични постъпления. Наскоро започната връзка ще се задълбочи и ще придобие особена важност.

Коментирай