Свободно време

Дневен хороскоп за 28 май

Хубав ден за Лъвовете

28.05.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Емоции, търсене на отговори... Такъв ще бъде днешният ден. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви е нестабилен. Дозирайте натоварванията. Ако е възможно да отложите важните срещи и разговори направете го, защото може да сте леко разсеяни и да пропуснете нещо съществено. Някои неща няма да се получат от първия път, не го преживявайте драматично.

Телец

Нищо съществено няма да се случи. Довършете започнатото. Текущите занимания няма да ви затруднят и с тях ще се справите на „автопилот“. Разговор с близък приятел ще активира въображението ви.

Близнаци

Много въпроси ще ви вълнуват днес, но едва ли ще намерите точни отговори на повечето от тях. Няма да са ясни нито очакваните резултати от работата ви, нито методите, които трябва да приложите. Не е изключено да ви направят внезапна проверка, заредете се с търпение.

Д-р Мариела Хитова: Хидратацията на кожата няма сезонност

Рак

Колкото и да са интересни идеите които ви хрумват, едва ли ще се втурнете да ги реализирате незабавно. Редувайте физическите занимания с интелектуални, за да избегнете инерцията на рутината. Ако получите оферта за пътуване, прегледайте я подробно, може да се окаже изгодна.

Лъв

Намалете инициативата, независимо че може да сте в отлична форма и с висока работоспособност. Съобразявайте се с обстановката и обективните възможности. Емоциите ще са предимно положителни и ще активират въображението ви.

Дева

Съобразявайте се с желанията и настроенията на хората от обичайното си обкръжение. Убедителни сте, но ако събеседниците ви не приемат веднага аргументите, с които разполагате, не ги притискайте. Ще се стресират. Действайте с умерено темпо, ще постигнете набелязаните резултати без излишно напрежение.

Коментирай