Свободно време

Дневен хороскоп за 30 май

Хубав ден за Девите

30.05.2019г. / 06 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден няма да липсват трудности, а някои представители на зодиака ги очакват приятни изненади. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Любимият човек може да ви изненада с неприсъщи претенции. Потърсете причините за подобно поведение преди да аргументирате евентуалния си отказ. Ще разполагате с достатъчно финанси, но независимо от това не превишавайте дневния си лимит.

Телец

Преживяванията и контактите ще са разнообразни, но в известна степен изтощителни. Може да се наложи леко да заобиколите някои правила или да направите компромис с принципите си. Преценявайте докъде трябва да стигнат отклоненията, за да не навредите на авторитета си.

Близнаци

Някои събития ще се отразят негативно на привичната ви самоувереност. Няма да се чувствате достатъчно удобно в присъствието на много хора, особено ако повечето от тях са непознати. Не се включвайте в масови мероприятия, ако е възможно.

Женски хороскоп за юни

Рак

Ще се натъкнете на затруднения за част от работата си. Преценявайте тактиката си предпазливо. Ако става дума за обективни пречки ще се справите с чужда помощ. Ако става дума за субективен фактор може би ще е по-добре да изчакате и да се върнете към същата цел след време.

Лъв

Паметта ви е силна. Моментът е подходящ за усвояване на нови знания или издирване на актуална информация, свързана с интересите ви във всякаква насока. По време на пътуване ще се запознаете с нови хора. Не бързайте да им се доверявате.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Дева

Добри новини, свързани с уреждане на юридически въпрос ще ви окуражат. Ще ви накарат да повярвате в себе си и да не отлагате стартирането на проект, който от известно време обмисляте. Не е подходящо да купувате битова техника днес.

Коментирай