Свободно време

Дневен хороскоп за 7 юни

Успехи за Козирозите

07.06.2019г. / 06 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Краят на работната седмица (или поне за някои) ще донесе лекота и облекчение. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

В по-благоприятна позиция са представителите на вашия знак, които имат собствен бизнес. Въображението ще ви помогне да намерите нова печеливша ниша. Останалите ще са в добро настроение, но може да ги отегчи фактът, че се налага да се съобразяват със скучни правила. За щастие, ще е за кратко, все пак предстоят почивни дни.

Телец

Успех на близките, на децата ви или добри новини ще ви осигурят добро настроение за целия ден. Ще имате желание да сте по-близо до тях и сте в състояние да го направите. Въздържайте се от скъпи покупки, към които ще ви подтикне по-скоро емоционалното състояние, а не нуждата и след време ще съжалявате за похарчените средства.

Близнаци

Усилията ви ще се увенчаят с добри резултати, особено ако сте заети в областта на услугите, дизайна, обгрижването на хора. Усещането за добре свършена работа ще ви изпълни със задоволство. Не се занимавайте с дългосрочни планове, независимо от прекрасното си настроение.

6 знака, че не може да вярвате на колегите си

Рак

Напрежението ще спада постепенно, но устойчиво. Няма да сте притиснати от времето, помислете за подходящо развлечение в почивните дни. Вечерта останете с близките си или съвсем ограничена компания от хора, които не ви натоварват емоционално.

Лъв

Откажете се от занимания, свързани с уреждане на финансови въпроси, търсене на работа, резервиране на места за летния отпуск. В началото може да ви се стори, че всичко е наред, но скоро ще установите, че първоначалните условия са били различни от реалните. Много по-добре ще се справите с осигуряването на вещи, свързани с домашните удобства. Дребни „находки“ по магазините ще ви зарадват.

Датата на раждане разкрива личността и съдбата

Дева

Подхождайте смело към нестандартните си идеи. Точно тях ще успеете да реализирате днес. При това, колкото „по-щуро“ ви изглежда дадено хрумване, толкова по-лесно ще се справите. А най-добре ще ви се получат онези, с които искате да зарадвате близките си.

Коментирай