Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 юни 2019

Какво ни очаква през новата седмица според зодията

10.06.2019г. / 12 44ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Най-неприятните спорове ще са по семейни въпроси. Отстоявайте позицията си, но не я натрапвайте. Защитавайте интересите си, но не омаловажавайте чуждите.

Провеждайте всички дискусии, когато сте спокойни и можете да мислите само по една тема, само в едно направление. Липсата на концентрация ще попречи на обективността ви и ще предизвика още повече разногласия.

Отделяйте време за медитация в работните дни и за хобито си в почивните.

Дева

Обичайните занимания или бизнес ще са по-динамични, но пък и приходите ви леко ще се повишат. Подходящо е да разплатите заеми или задължения към кредитори, с които до момента не сте успели да се справите, особено ако все още не са в период на натрупване на лихви.

Доколкото зависи от вас ще успеете да прокарате някои предпочитани промени в организацията на екипната работа. Първоначално може да бъдат посрещнати с неодобрение, но скоро положителният ефект ще се забележи и ще ви благодарят.

За промените у дома отстъпете инициативата на близките си.

>> 5-те зодии с най-хаплив език <<

Везни

Мобилизирайте цялото си старание през тази седмица. С каквото и да се захванете бъдете упорити, последователни и целенасочени. Ако от известно време се опитвате да впечатлите шефа си, то със сигурност най-после ще постигнете желания ефект.

Ще ви натоварят с допълнителна работа, но и ще получите допълнителни приходи, а може да се промени и мястото ви в служебната йерархия. Новите отговорности ще ви принудят да усвоите и нови навици, но ще се справите бързо.

Не пренасяйте служебните тревоги у дома и обратно. Бъдете справедливи, когато се налага да разрешавате спорове между членовете на семейството си.

>> 6 зодии, които най-често са гениални <<

Скорпион

Научихте ли се да се наслаждавате на малките радости? Е, ако все още не сте, то през тази седмица непременно ще се научите. Почти всеки ден ще се случва някаква дребна, но приятна изненада, повод за добро настроение и преосмисляне на предпочитанията.

Съвсем скоро ще се сетите, че май е време да подобрите отношенията си с хора, които подминавате като празно пространство, че усмивката е по-убедителен аргумент от високите децибели на гласа ви, че най-ценни са нещата, които не се купуват с пари.

Не давайте пари назаем и не си позволявайте скъпи подаръци, които ще нарушат финансовия ви баланс. Важен е жестът, а не цената.

Коментирай