Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 юни 2019

Какво ни очаква през новата седмица според зодията

10.06.2019г. / 12 44ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Може да си мечтаете за почивка и отпуск, обаче няма да ви се случи. Колкото и спокойно да изглежда началото на седмицата, не се заблуждавайте, предстоят изненади. И не съжалявайте, че обстоятелствата ще се променят твърде бързо. Съобразявайте се с тях, реагирайте подходящо и в края на периода ще има с какво да се поздравите.

Не всичко ще се получава гладко, основните спънки ще са свързани с техника и обезпечение. Ремонти на машини или доставки на резервни части може да се забавят, така че помислете предварително как да уплътните времето, с което разполагате.

Подбирайте внимателно храната, която ще консумирате в горещите дни. Съществуват предпоставки за проблеми със стомашно-чревния тракт.

>> 5 зодии, които все се влюбват в лоши момчета <<

Козирог

В края на всеки работен ден ще си казвате: „ох, слава богу, най-после успях да довърша всичко“ и още на другата сутрин ще установявате, че изобщо не е така и че нова лавина от задачи се движи с бясна скорост към вас. Спокойно, няма място за паника. Заживейте още в началото на седмицата с мисълта, че ще сте изключително заети и ще ви е доста по-лесно да се организирате.

В крайна сметка, с повече или по-малко усилия ще успеете да довършите започнатото в уговорените срокове. А най-хубавото е, че ще си получите и възнаграждението в уговорените срокове.

В подкрепа на твърдението, че „всичко е добре, когато завършва добре“ в края на седмицата ще гледате на живота доста по-оптимистично.

>> Какви изненади правят мъжете от различните зодии <<

Водолей

Преживяванията през тази седмица ще се люшкат от едната крайност в другата. От драми, достойни за театрална постановка, до пълна апатия. Положителните емоции ще са повече и ще са свързани с любовта и романтиката. Състоянията на апатия ще са ефект от обичайната ежедневна умора и ще са свързани предимно с професионалните задължения или бизнеса. И в двата случая ефективната тактика е да не се опитвате да изпреварвате събитията и да не се вторачвате в дреболии.

Ще се чувствате много по-сигурни в себе си, ако все пак успеете да спазвате динамичния си стереотип. Драстичните разлики в дневното разписание ще се отразят негативно върху концентрацията ви, избягвайте ги.

В края на седмицата любимият човек може да ви изненада с предложение за покупка на скъпа вещ. Ако няма да докара финансите ви до колапс, не се противопоставяйте.

Риби

Малко са нещата, които биха ви извадили от обичайния ритъм през тази седмица. Предстои един сравнително спокоен период, в който ще разполагате с време за себе си и с възможност да наваксате пропуснатото до момента. На първо място ще можете да поставите в ред отношенията си. Недовършени разговори, неясни, изпълнени със съмнения ситуации ще изкристализират и придобият точни очертания.

Постигането на душевно равновесие, към което толкова се стремите, ще се отрази положително на тонуса и физическото ви състояние. Ще хармонизирате вътрешното си Аз с външния облик, ще сте много по-проницателни и по-привлекателни.

В края на седмицата ще е полезно да дефинирате перспективните си планове. Трасирайте ги като глобална концепция, с подробностите ще се занимавате „в крачка“.

Коментирай