Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 юни 2019

Какво ни очаква през новата седмица според зодията

10.06.2019г. / 12 44ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Времето става все по-благосклонно, топло, слънчево и приятно. Наближаваме астрономическото лято и мислим все повече за планираните ваканции, които ни очакват. За някои може би още тази седмица ще е морска и лежерна, докато други ще трябва да работят усилено и да жънат успехи. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Подгответе се психически, че няма да разполагате с условия да реализирате всичките си творчески планове през тази седмица.

Заемете се първо с онези, които по някакви причини сте отложили преди време или с неизпълнените обещания. Резултатите от тях ще са пряко свързани със стабилитета и финансите ви.

Не разпилявайте силите си, ако искате да сте достатъчно ефективни и не надценявайте възможностите, за да не подведете и да не излъжете нечие доверие.

>> Любовен хороскоп за 10 – 16 юни <<

Телец

Ако сте си поставили за цел да привлечете вниманието по някакъв начин през тази седмица, то ще се наложи старателно да поработите над стила си, поведението, външния вид, начина на общуване и други направления, в които търпите критики.

Ще разполагате с благоприятни условия за различни практически дейности като ремонт, земеделска работа, занаятчийство. Ще можете и да популяризирате уменията си.

Положителното излъчване и устойчиво добро настроение ще обезоръжи конкурентите ви. Ще научите интересна тайна с възможност да я приложите в бизнеса си.

>> Месечен хороскоп за юни 2019 <<

Близнаци

На моменти може да усетите леко занижаване на тонуса и енергетиката, но няма да е фатално. Просто разпределяйте силите и времето си равномерно с периодична промяна типа на заниманията, за да не стигате до състояние на отегчение и да държите мисълта си активна.

Всеки ден анализирайте дейностите си от предишния и правете обозрими във времето планове. Не пренебрегвайте необходимостта от усвояване на нова и допълнителна информация. Тя ще е печеливша инвестиция за сложните ви проекти.

Ще реализирате намеренията си, ако не говорите за тях и не парадирате с постиженията си.

Рак

Предстоят промени, които ще засегнат различни сфери от живота ви. Първоначално може да се наложи да се занимаете със собственото си здравословно състояние. Нищо обезпокояващо, но превенцията ще ви освободи от страховете.

Характеристиката на някои контакти също ще се промени. Колеги или партньори, с които сте били в добро сътрудничество може да ви разочароват или просто по някакви причини да излязат от живота ви. От друга страна в личен план някой може да привлече вниманието и да спечели благоразположението ви.

Избягвайте крайно острите оценки, критичните забележки и двусмислените изказвания. Ще се лишите от подкрепа точно тогава, когато ви е най-необходима.

>> Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце >>

Коментирай