Свободно време

Венера в Близнаци – как ще се отрази на всяка зодия?

Силни чувства, стремеж към романтика и много фантазии

23.06.2019г. / 11 21ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Докато Венера е във въздушен знак темата за любовта съвсем няма да е приоритетна за Девите. Те, с типичния си прагматизъм, ще насочат усилията си към по-съзидателни дейности с материален еквивалент и разширяване на финансовите възможности. Това, разбира се, е важно, но романтичните отношения са не по-малко важни и не бива да остават на заден план. Девите трябва да знаят, че в тяхна полза е да разнообразят съвместния живот, да организират развлечения, които ще освежат чувствата и намалят остротата на противоречията.

Везни

Балансът ще е трудно постижим за представителите на този тъй чувствителен зодиакален знак. Част от ситуациите, в които ще попадат ще са дежавю, но ще им покажат ясно резултата от старите грешки, които не бива да повтарят. През този период за Везните е важно да наблюдават и да анализират. Ще могат да се отърсят от тежестите на миналото и да формулират очакванията си от бъдещето.

>> Любовен хороскоп за 10 - 16 юни <<

Скорпион

Те ще попаднат в истинска буря от чувства. Положителни, отрицателни, задушаващи, изгарящи… точно като в смерч. Любовта ще придобие изключително значение, а романтиката – нов смисъл. Ако Скорпионите преодолеят собствената си мнителност и вътрешни подозрения ще постигнат дълбоко единение и разбиране с любимия човек. Важно е да се въздържат от прибързани заключения, защото в повечето случаи те ще са погрешни. Присъствието на Венера във въздушен знак обикновено изостря чувствителността и повишава склонността към самозаблуда.

Стрелец

Използвайте всяка свободна минута за развлечения с любимия човек. Проявете старание, освежете отношенията, ако не искате да се пропукат. Ако държите на чувствата си, подхранвайте ги, синхронизирайте ги с тези на любимия човек, опирайте се на еднаквото и търсете виталност в различното. Изтъркайте патината от златото на чувствата и те отново ще заблестят. Не се надявайте на новите запознанства. Те ще са впечатляващи, но не и романтични.

Козирог

Докато Венера е в Близнаци правилната тактика за Козирозите е да заложат на съществуващите утвърдени отношения или, ако връзката е юридически оформена в семейство, да черпят топлина от домашния уют. Да си дадат ясна сметка за противоречията, за собственото си участие в тях и да се опитат максимално да ги изгладят. При това с въображение и без бързане. За необвързаните Козирози Венера може леко да открехне вратичката на любовта. От тях зависи дали ще си направят труда да я отворят докрай и да преминат прага ѝ.

>> 6-те най-артистични зодии <<

Водолей

Оригиналните Водолеи могат да си дадат малко почивка. Да слязат от крилете на фантазията и да се заемат с по-прагматични занимания. Да се захванат отговорно с нерешените семейни проблеми, да обърнат внимание на желанията на любимия човек, да поемат инициативата за обновяване на отношенията в свои ръце. Ще успеят да изненадат всички и най-вече личността на сърцето си, показвайки най-добрите си страни и разпалвайки отново романтичния огън с един замах.

Риби

За дълбокомислените и прозорливи Риби престоят на Венера в Близнаци ще е изключително благоприятен период, защото ще засили интуицията им и те ще могат убедено да ѝ се доверят. Емоциите и разумът при тях ще са като трамвайни релси, ще се движат успоредно без да се пресичат и без да си пречат. Обвързаните ще са в състояние да възкресят любовта си, даже ако вече са я заровили в пепел. За необвързаните единствената трудност ще е да се ориентират в богатите възможности за избор.

Автор на статията е астролог Петя Георгиева.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати