Свободно време

Дневен хороскоп за 14 юни

Напрежение за Близнаците

14.06.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Не превишавайте лимита на разходите си. Може да се наложи да ликвидирате някакви просрочени плащания, които така или иначе ще се отразят зле на финансовия ви баланс. Не се изкушавайте от рекламни съобщения, гарантиращи прекрасен външен вид. Ефектът на рекламираните продукти върху вас ще е отрицателен.

Скорпион

Натрупаният опит ще е особено полезен в днешната ви работа. Няма да имате никакви проблеми с ориентацията, дори ако се намирате на непознато място. Ако се налага да пътувате, направете го преди обед. Чувството ви за мярка ще сработи много точно при контакти с непознати.

Стрелец

Опитайте се да разберете мотивите за постъпките на хората от близкото ви обкръжение. Направите ли го, ще си спестите куп неприятности. Ще ви споделят някаква тайна. Преценете доколко имате основание да вярвате на чутото.

Кайдзен или как да надвиете мързела за 1 минута

Козирог

В благоприятна позиция сте, ще можете да използвате максимално обстоятелствата за реализация на собствените си замисли. Проницателни сте и ще успеете да предвидите откъде биха могли да изскочат евентуални пречки. Не огласявайте намеренията си.

Водолей

Въздържайте се от откровени и доверителни разговори. Слушателите ви изобщо няма да са подходящи и изобщо няма да са безопасни. Колкото и коректни да ви изглеждат ще са в състояние да създадат неприятности най-вече в личен план.

Риби

Работата ви почти непрекъснато ще е съпроводена с оформяне на документи и усвояване на информация. Няма да ви затрудни, ще се справите, но за да докажете професионализма си е желателно думите и действията ви да си съвпадат.

Коментирай