Свободно време

Дневен хороскоп за 14 юни

Напрежение за Близнаците

14.06.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В петък няма да липсва напрежение и объркване. За какво да внимавате, ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Натоварването днес устойчиво ще се повишава. Работата ви ще е повече, отколкото предполагате и ще се натъкнете на затруднения. Подхождайте към тях така, че да не навредите на личните си отношения.

Телец

Състоянието на по-възрастни роднини може да предизвика безпокойство. Намесете се незабавно, ако сте в състояние да помогнете. Не напускайте преждевременно работното си място и спазвайте правилата. Не са изключени проблеми с контролните органи.

Близнаци

Един или няколко от колегите ще създадат суматоха на работното място. Поведението им ще се отрази негативно първоначално на шефа, а след това и на обстановката като цяло. Доверете се на интуицията си, тя ще ви подскаже правилната тактика.

5 двойки зодии, които са съвместими само за секс

Рак

Ще измислите компромисен вариант за казус, който в известен смисъл е навредил на отношенията ви с любимия човек. Ще установите, че причината за конфликта съвсем не е била толкова важна, колкото сте си представяли и че в конкретния случай за вас е по-благоприятно да отстъпите.

Лъв

Подходящата тактика за реализация на днешните ви замисли е да не участвате лично, а да го направите чрез някого. Преценете на кого можете да имате доверие и няма да разгласи тайните ви. Организирайте графика си така, че да избегнете комуникацията с хора, които са ви неприятни.

Дева

Нетипична задача ще привлече вниманието ви и ще се задълбочите изцяло, опитвайки се да стигнете до крайния резултат. Най-вероятно няма да разполагате с достатъчно време, затова прегледайте и всички останали текущи ангажименти. Не е желателно да пропускате предварително уговорените срокове.

Коментирай