Свободно време

Дневен хороскоп за 24 юни

Лъвовете да внимават в комуникацията

24.06.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата започва динамично. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще реализирате целите си, независимо от затрудненията. На моменти може да ви се прииска да махнете с ръка на всичко, но е по-добре да се мобилизирате. Избягвайте промените в личен план.

Телец

Следвайте логичния подход, а не интуицията си. Преценете дали да приемете предложената помощ от колегите. Избирайте между това да оставите част от задачите недовършени или след време да ви искат услуга. Покана за романтична среща може да ви изненада и да ви накара да промените плановете си за вечерта.

Седмичен хороскоп за 24 – 30 юни

Близнаци

Свършете важните неща по възможност преди обед. Не е изключено да се наложи да участвате в спешни делови преговори, за които ще ви е нужно и време за подготовка. Работата ви ще получи висока оценка, но не приемайте на сериозно комплименти от непознати.

Рак

Бъдете внимателни, може да сгрешите точно в дейности, които познавате твърде добре и да си създадете проблеми, макар и за кратко. Проверявайте електронната си поща, ще получите полезна информация, която ще ви помогне да довършите изоставен проект. Не смесвайте деловите отношения с личните.

Любовен хороскоп за 24 – 30 юни

Лъв

В началото на деня партньорите или шефът ще изразят задоволство от ваши предишни резултати. Приемете похвалите с умерен ентусиазъм и продължавайте да работите с първоначалното темпо. Някои разговори ще са неприятни, реагирайте обмислено.

Дева

Към новите и непознати занимания подхождайте предпазливо. Преценете дали наистина са в рамките на вашите задължения преди да се заемете с изпълнението им. Не е изключено да аварира битов уред у дома. Не се захващайте със самодейни ремонти. Не само няма да се справите, ами може и да се нараните.

Коментирай