Свободно време

Дневен хороскоп за 25 юни

Лъвовете да не бързат

25.06.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вторник ще бъде ден на изненади и предизвикателства. Няма да липсват хубави моменти, но ще има и стресови ситуации. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Силите ви са достатъчни, опитайте се да ги разпределите правилно. На моменти ще попадате в противоречиви ситуации, в които ще ви навреди не толкова импулсивността ви, колкото ненавременната намеса на някого от присъстващите. Не разпилявайте вниманието си в разнопосочни дейности.

Любовен хороскоп за 24 – 30 юни

Телец

Развитието на събитията на моменти ще ви принуждава да бързате, което вие никак не обичате, и няма да ви е приятно. Реагирайте с чувство за хумор и се постарайте да се приспособите своевременно към ситуацията. Нормално е, че ще се чувствате несигурни, но пък ще имате възможност да коригирате грешките си, ако случайно допуснете такива.

Близнаци

Повече от веднъж ще попаднете в нестандартна ситуация, но това по-скоро ще ви ентусиазира, отколкото да ви смути. Ще се справите, благодарение на гъвкавата си мисъл и безпогрешна интуиция. Само внимавайте да не се отзовете в ролята „слуга на двама господари“ и вместо двойна печалба да претърпите двойна загуба.

Седмичен хороскоп за 24 – 30 юни

Рак

Задачите, които ви поставят ще са ви ясни, колкото и да са трудни, но ще ви е трудно да изберете подходяща стратегия за изпълнението им. Не се колебайте твърде много, ситуацията ще е динамична, някой може да ви изпревари и да „обере лаврите“ преди вас.

Лъв

Нищо няма да е абсолютно сигурно. Даже схеми, които ползвате с години, може да се окажат подвеждащи. Подхождайте предпазливо към иновациите. По-добре бавно, но сигурно, отколкото бързо, но погрешно.

Дева

Не се натоварвайте с непосилно много работа. В началото на деня всичко може да ви се струва лесноизпълнимо, но когато наберете инерция, ще установите, че сте подценили подробностите. Опитайте да си осигурите сътрудничество, ако не искате в края на деня да се чувствате като „изцеден лимон“.

Коментирай