Свободно време

Ретрограден Меркурий на 7 юли – какво ви очаква според зодията

Какво ще ни донесе тази фаза

07.07.2019г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвове, не позволявайте на негативните мисли да ви превземат. Вместо това си осигурете време, в което да се поглезите, да си починете. Ще бъдете развълнувани, донякъде и напрегнати от новите пътища, които се откриват пред вас. Прекарвайте достатъчно време в приятна компания, зареждайте се с положителна енергия.

Дева

Ретроградната фаза на Меркурий може да ви донесе много нови възможности, но и отговорности с тях. Отдайте се на забавления и почивка, за да се заредите с вдъхновение. Много Деви се движат или се опитват да продължат напред в търсенето на по-добри възможности за кариера, живот. Важно е да прецените колко енергия влагате в събитията край вас. Вярвайте в успеха и не се отказвайте.

Любовен хороскоп за юли

Везни

Много от представителите на зодията ще се чувстват развълнувани, вдъхновени. Препоръчително е да усъвършенствате творческите си проекти, тъй като ретроградният Меркурий може да насочи вниманието ви към нещо друго. Важно е да овладеете еуфорията си. Вървете напред, планирайте разумно и не разкривайте изцяло идеите си.

Скорпион

Ретроградната фаза на Меркурий ще подложи на изпитание Скорпионите. Но не се плашете! Някои от вас може да очакват нова възможност за кариера или шанс да надградят някакво начинание, което са пренебрегнали. В последните седмици сте разкрили болезнени истини за вашите взаимоотношения, партньорства. Сега сте по-силни от всякога. Време е да продължите напред.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Сульо ( преди 4 години )
дрън,дрън,дрън, та пляяяяяяяяяс
отговор Сигнализирай за неуместен коментар