Свободно време

Ретрограден Меркурий е благодатен само за родените в този период

Астролози и нумеролози предупреждават да внимаваме и да избягваме да сключваме договори

08.07.2019г. / 11 37ч.
Мария Дуковска
Ретрограден Меркурий е благодатен само за родените в този период

На 7 юли настъпи поредната за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий. Следващата такава фаза ще настъпи на 31 октомври тази година.

В периода 7-18 юли Меркурий ще остане в знака на Лъв. От 19 до 31 юли ще премине през Рак, акцентирайки върху Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог. По време на тази ретроградна фаза ще е важно да преосмислим своите действия и думи, да овладеем егото си.

>> Ретрограден Меркурий на 7 юли – какво ви очаква според зодията <<

Ретроградният Меркурий ни обръща навътре и дава по-общ поглед върху нещата“, обясни в „България сутрин“ нумерологът Ели Маринова.

Добре е в този период да не си купуваме техника, да си довършим настоящите договори, но да не подписваме нови“, предупреди тя.

>> Любовен хороскоп за 8-14 юли <<

Хората, родени в ретрограден Меркурий, би трябвало да имат успех. Ако решат например да си купят кола, това трябва да е за добро“, разказа пред Bulgaria ON AIR ясновидецът Роберто Методиев.

>> Седмичен хороскоп за 8-14 юли <<

Сега сме свидетели на ретрограден Меркурий в Рак и Лъв, тоест има опасност да започнат да се дават повече бомбастични обещания и да се правят такива изказвания и нищо налице, което ще разочарова много хора или даден човек“, посочи Маринова.

Вижте още интересни прогнози във видеото на Bulgaria ON AIR.

Коментирай