Свободно време

Поредно жестоко убийство на жена у нас

Мъж уби съпругата си в дома им във врачанското село Гложене

09.07.2019г. / 11 30ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Поредно жестоко убийство на жена се случи тази нощ във врачанското село Гложене. Мъж е заклал жена си и опитал да се самоубие, съобщава BulNews.

Инцидентът станал малко след полунощ в циганската махала. Почерпка завършила с жесток скандал.

37-годишният Григор Георгиев грабнал кухненски нож и пред двете си деца заклал жена си. 28-годишната Галина Стефанова починала на място.

Минути след това мъжът ѝ се наръгал няколко пъти, за да сложи край на живота си.
Сигнал за тежкото криминално престъпление бил получен в 01:30 часа на спешния телефон 112.

Пристигналите спешни медици бързо установили, че убиецът е загубил много кръв и веднага го транспортирали във врачанската болница, където се борят за живота му.

Георгиев работи в София, вчера се прибрал и затова решил да събере приятели да се почерпят.
Това не е първият скандал в семейството на Галина и Григор. Миналата седмица жената подала жалба в полицията, тъй като била зверски пребита от него. Мъжът подписал предупредителен протокол да не тормози повече жена си, но снощи това не го е спряло.

На мястото на разигралата се жестока драма текат процесуално-следствени действия. Предстои да се изяснят причините за тежкото престъпление.

* * *

Подкрепа за жертвите на домашно насилие:

24-часова специализирана национална телефонна линия в помощ на жертвите на домашно насилие на „Алианс за защита от насилие основано на пола“ (АЗНОП): 0800 11977.

Линията гарантира достъпна ежедневна, 24-часова, психологическа помощ, подкрепа и застъпничество за хора, преживели домашно насилие, в условията на анонимност, конфиденциалност, изслушване и подкрепа, насочване към социално-психологически, правни и други услуги; това включва насочване и към други институции и организации в цялата страна за по-ефективна намеса в случай на актове на домашно насилие.

Национална Гореща телефонна линия за подкрепа и насочване на хора, пострадали от насилие е 24 часова услуга на Фондация „Асоциация Анимус“: 02/981 76 86.

Националната телефонна линия за деца: 116 111.

Държавна агенция за закрила на детето – тел. (+ 359) 2 933 90 50

Email: sacp@sacp.government.bg
 
Български червен кръст – Телефони на доверието
София  – (02) 963 24 44
Пловдив – (032) 61 51
Русе – (082) 23 60 00
Ямбол – (046) 32 904
Стара Загора-(042) 64 11 11
 
Фондация "Център Надя" – тел. 0800 19 100
Национална телефонна линия за деца “Говори с приятел”

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
JJIvanov bad dead ra ( преди 4 години )
Лично да предупредя, че жестоки убиици обсебват хора през радио и смартфони..За седем минути облъчване с включване на черна мелодия по смартфон мой съсед бе обсебен от черен масов обемно проникващ убиец.. След обсебване налиташе да убива.Едвам се излекува.Да се забрани включването на радио и телепрограми в заводи,фабрики централи ,учреждения училища и детски градини..Жестоки убиции обсебват предаванията чрез холограми вградени в техниката /залепени вкл в телефони лични документи..В UK се облъчват с радио терор цели заводи. Обсебен след 12 часов работен ден с радио терор закла негов колега от Румъния в каравана ..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар