Свободно време

Дневен хороскоп за 12 юли

Напрежение за Скорпионите

12.07.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Работоспособността ви е висока и в комбинация с прословутата ви любознателност ще даде тласък на текущата дейност. Не е изключено да получите стимул във вид на финансова или материална награда за усърдието си. Ако ви я връчат пред колектива, споделете част от нея с присъстващите.

Скорпион

Намалете темпото и инициативата. Не е изключено днес да се чувствате прекалено напрегнати, прекалено импулсивни, препятствията, на които се натъквате да ви изглеждат по-драматични, отколкото са всъщност. Действайте по принципа „по-ниски от тревата и по-тихи от водата“ и денят ще мине без особени сътресения.

20 знака, че сте идеална двойка

Стрелец

Тонусът ви е висок, енергия не ви липсва, но на моменти действията ви може да се окажат твърде хаотични. Ако ориентирате усилията си в правилното направление ще постигнете повече, отколкото предполагате. Ще разполагате с подходящи условия за прекратяване на личен конфликт.

Козирог

Текущите ангажименти няма да ви затруднят, но някои разногласия от личен характер може да стигнат до критична точка. Ако споровете са между вас и представител на по-възрастното (по-младото) поколение ще е най-добре да намерите някакво временно решение и да отложите разговора. Точно днес няма да изгладите какъвто и да е спор.

Знаци, че партньорът не ви уважава

Водолей

Подсъзнателно може да усетите приближаването на някаква опасност. Да сте тревожни, напрегнати, но да ви е трудно да се ориентирате какво точно се случва. Истината е, че не ви грози нищо лошо, но не разполагате с достатъчно информация за ситуациите, в които ще попаднете днес и това ви прави несигурни. Заемете наблюдателна позиция, ще ви помогне да се ориентирате в обстановката.

Риби

Запазете спокойствие и реагирайте с усмивка, каквото и да се случи. Събитията ще са противоречиви. Ако в дадено направление постигнете успех, то много е вероятно със следващото да не се справите. Нищо странно, животът е поредица от възходи и падения, които във вашия случай няма да са фатални.

 

Коментирай