Свободно време

Дневен хороскоп за 16 юли

Трудности за Везните

16.07.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Някой ще се опита да ограничи правата или да наруши личната ви територия. Ще се почувствате доста неприятно, но е желателно да овладеете реакцията си. Потърсете съдействие чрез приятели, които имат влияние върху въпросната личност. Ефектът ще е траен.

Скорпион

Няма да можете да въздействате върху събитията, но благодарение на интуицията си ще се оказвате на подходящото място в подходящото време. По този начин ще предотвратите конфликт с член от семейството и материални загуби, които биха ви засегнали лично.

Любовен хороскоп за 15 – 21 юли

Стрелец

Най-важните теми днес ще са свързани с ресурсното ви обезпечение. Анализирайте наличностите си. Не изпадайте в крайности като презапасяване и абсолютни липси. Освободете се от ненужното и не купувайте на прекалено висока цена за дефицитното.

Козирог

Голяма част от случващото се около вас ще е изнервящо. Реагирайте с типичното си хладнокръвие. При това е желателно да съчетаете външната невъзмутимост с вътрешно спокойствие. Само така ще запазите умението си да разсъждавате логично и да действате подходящо.

Седмичен хороскоп за 15 – 21 юли

Водолей

Опитайте се да действате самостоятелно, ако е възможно. В случай, че се налага да участвате в екипни занимания, е препоръчително да си осигурите лично пространство и да не се поддавате на провокации. Не обсъждайте въпроси, които биха могли да навредят на позициите ви.

Риби

Както знаете, понякога липсата на новина е добра новина. Интуицията ви е силна и днес ще се осъществят голяма част от предположенията ви. Не всички ще са положителни и оптимистични, но крайният резултат все пак ще е в зоната на позитивното.

Коментирай