Свободно време

Дневен хороскоп за 19 юли

Какви изненади ни очакват в последния работен ден

19.07.2019г. / 07 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Интуицията ви е силна и ще ви помогне да намерите правилно решение в случаите, в които не разполагате с достатъчно информация, знания и опит. Въздържайте се от импулсивни постъпки, за които бихте съжалявали. Не е изключено да получите мил подарък или да спечелите награда от моментна лотария.

Дева

Не разчитайте на подкрепа от близките си. Независимо че сте наясно с целите си, те няма да приемат мотивите ви. Фактът, че не ви разбират ще се отрази на реакциите ви и всичко може да ви изглежда прекалено лошо или прекалено оптимистично. Няма да напреднете, ако залитате в крайности, но може да забележите детайли, които до момента са ви убягвали.

>> 5 зодии, за които 2019-а ще е много любовна <<

Везни

Предобед може да сте леко разсеяни и хаотични. Осигурявайте си регулярни почивки, ще подобрите концентрацията си и ще успеете да отхвърлите текущите занимания. Тонусът ви постепенно ще се повишава и в ранния следобед усмивката и доброто ви настроение ще са заразителни за околните. Ще впечатлите приятно хора, с които общувате за първи път.

Скорпион

Както енергетиката, така и творческият ви потенциал са силни. В състояние сте да сътворите истинско произведение на изкуството от съвсем обикновени неща и да съчетаете по правилен начин компоненти, които изглеждат несъвместими. Имате нужда от вълнуващи емоции. Осигурете си ги в присъствието на любимия човек.

Коментирай