Свободно време

Дневен хороскоп за 19 юли

Какви изненади ни очакват в последния работен ден

19.07.2019г. / 07 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Рутинните задължения ще ви отегчат, но в никакъв случай няма да ви затруднят. Във възможностите ви е да разнообразите деня си. След като се справите със „задължителната програма“ ще разполагате с време за кратко пътуване към непозната географска или историческа местност. Ще възстановите силите си и ще научите нещо ново.

Козирог

Уреждането на битови и административни въпроси ще ви отнеме повече време отколкото предполагате. А и на моменти ще ви образува нерви. Не лекувайте стреса с шопинг-терапия, защото ще се снабдите с абсолютно ненужни вещи и ще нарушите финансовия си баланс.

Водолей

Ще получите висока оценка и комплименти за постигнатото до момента. Ще се отразят положително на самочувствието ви, но е желателно да избягвате проявите на самонадеяност. Ще навредят на деловите ви отношения. Що се отнася до личните и романтичните, не е изключено да се наложи провеждането на някои неприятни разговори.

Риби

Съвсем незначителни на пръв поглед факти и събития ще провокират въображението ви. Ще се сетите как да приложите оригинални решения спрямо обичайни казуси. Концентрацията, обаче, няма да е най-силната ви страна. Използвайте стария, консервативен и доказал ефективността си метод на записването, за да съхраните идеите си и да се възползвате от тях след време.

Коментирай