Свободно време

Какво очаква зодиите до края на 2019-а

Промени във втората половина на годината

29.07.2019г. / 12 32ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Намираме се в средата на годината и е време за равносметка. Как изминаха първите 6 месеца от 2019-а, дали и какво трябва да променим в поведението си, в отношенията с другите, какви цели да заложим до края на годината, всички тези въпроси навярно кръжат и във вашата глава. Поглеждаме към звездите с надежда те да ни дадат насока. Ето какво вещаят те за следващите месеци до края на годината за всяка от зодиите.

Овен

За представителите на зодия Овен новините са повече от добри. Ако през първите шест месеца от годината сте имали трудности и тежки моменти, през втората половина на 2019-а това предстои да се промени. Облаците, надвиснали в работата и семейството постепенно ще се разнесат и ще има повече яснота в отношенията ви с колеги и близки. Нещата плавно ще почнат да се нареждат в живота ви. След по-напрегнатите първи месеци на годината идва време, в което може да се отпуснете и да се насладите на сбъдване на мечтите и реализация на вашите цели.

>> Тъмната страна на Овена <<

Телец

За представителите на зодия Телец първите месеци от настоящата година преминаха без фокус върху техните нужди и тяхната личност, и е време това да се промени. През следващите седмици и месеци ще се насочите към себе си, ще погледнете какво наистина искате и как можете да го постигнете. Нещата ще ви се получават, макар и с повече усилия. Важно е да бъдете искрени и отворени към хората около вас, не се затваряйте. Ако имате чувството, че сте във война с всички, време е да помислите как да го промените, за да избягате от напрежението във втората половина на 2019-а.

>> 20 отличителни черти на зодия Телец <<

Коментирай