Свободно време

Дневен хороскоп за 25 юли

Астрологичната прогноза за четвъртък, 25 юли

25.07.2019г. / 06 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Вижте какво ви вещаят звездите според астрологичната прогноза на Петя Георгиева за четвъртък, 25 юли.

Овен

Организирайте графика си така, че да ви остане време за участие в обществени и публични мероприятия, към които проявявате интерес. Ще имате възможност да изкажете мнението или да демонстрирате творческите си възможности. Ще получите куп комплименти, но не и финансови постъпления.

>> Какво очаква зодиите до края на 2019-а <<

Телец

Въпроси, които не са намерили оптимално решение на общи дискусии най-после ще получат правилните отговори. Благодарение на колективната работа ще разработите няколко варианта с почти еднакви параметри. Контролирайте процеса на обсъждането, за да не се превърне в махленска раздумка.

Близнаци

Кратка разходка по магазините ще се окаже много полезна. Ще попаднете на дребни, но приятни предмети, които ще ви подскажат как да изгладите противоречията с любимия човек. Мил подарък ще е добър повод за възстановяване на добрите отношения.

Рак

Ще напреднете в професионалната сфера, ако не се опитвате да прехвърлите задълженията си върху някой друг. Колкото сте по-отговорни и решителни толкова по-стабилни ще са позициите ви. Не отказвайте съдействие на по-неопитните от вас.

>> 5 зодии, за които 2019 ще е много любовна <<

Коментирай
Свободно време