Свободно време

15 сънища и техните тълкувания

Да отворим съновника

04.08.2019г. / 07 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаете ли, че сънят, в който не можем да говорим, загубили сме говора си, може да се тълкува като усещане за застой в реалния живот. Сънищата често ни карат да се замисляме върху тях и това какво да очакваме. Проверихте ли значението на вашите сънища от последната нощ? Ако не сте може да го направите в съновника ни. Въпреки това, вижте още няколко тълкувания, които не бива да подминавате.

Вие сте напълно голи – Обикновено този сън показва чувство на уязвимост, но може да символизира и нови начала и свобода.

Бягате от нещо – Вероятно не искате да се сблъскате с нещо определено в живота си. Сънищата, в които бягаме от нещо са показател, че се чувстваме уязвими или не искаме да се изправяме пред трудно предизвикателство.

Кое е първото, което виждате? То разкрива за какво сърцето ви копнее

Колата ви се е повредила – Колата символизира движение и показва накъде сме се насочили в живота. Когато сънуваме, че автомобилът ни се е развалил, това може да значи, че животът ни променя своята посока.

Ако шофирате и не можете да контролирате движението, означава, че трябва да обърнете внимание на неща от живота си, които смятате, че са извън контрол.

Падане – сън, който подсказва, че в реалния живот се чувствате сякаш всичко е извън контрол, че животът ви е несигурен.

Явяване на изпит или че учите – Тълкува се като липса на готовност за нещо в живота ви.

Вие изневерявате – Не се доверявате напълно на партньора си, особено ако ви е давал поводи за това. Но ако няма такова нещо, сънят показва, че може би се чувствате пренебрегвани или несигурни във връзката си.

20 цитата за живота и успеха от Дейл Карнеги

Че може да летите – Сън, който е характерен за хората, които имат усещането, че за тях няма граници и че светът е отворен за възможности.

Смърт – Сънуването на смърт обикновено не означава, че това действително ще се случи, а може да е знак, че се слага край на нещо и започва началото на друго.

Ако някой умира – Човекът, за когото сънувате, вероятно се нуждае от помощта ви.

Как оптимизмът ни прави по-здрави

Нямате обувки – Сънят може да показва, че се чувствате неподготвени в живота си.

Пътуване – Нуждаете се от някакъв вид посока и движение в живота си, вероятно се чувствате неудовлетворени.

Свързани статии

Вода – Ако често сънувате вода, това може да означава, че преживявате много емоции или промени в живота си.

Пътища – Сън, който ви подсказва, че трябва да опростите живота си или че сте се насочили в правилната посока.

Пътуване в космоса – Впускате се в нови възможности.

Пари – Ако сънувате, че печелите от лотарията, късметът идва в живота ви. Сънищата за загуба на пари, символизират страх от някакъв вид загуба в реалния живот.

Коментирай