Свободно време

Сутрешният блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR в летен формат и нов час

Емблематичните публицистични предавания излизат в заслужен отпуск

05.08.2019г. / 09 45ч.
Аз жената
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Атрактивно съдържание и подбрани издания на публицистичните си предавания ще предложи ефирът на националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR през най-летния месец.

От 5 август до 9 септември позитивното начало на деня с водещите Гергана Венкова и Златимир Йочев ще има нов начален час. Така зрителите на „България сутрин“ ще могат да следят качествените дискусии и новини всеки делничен ден от 07:00 до 09:30 часа, като продължителността на сутрешния блок ще бъде намалена с тридесет минути. Паралелно с коментари по горещите теми, ще се отделя и повече време за по-летни, приятни теми. Както досега Гергана и Златимир ще продължат да срещат зрителите и с лица от областта на културата и позитивните им истории.

През месец август емблематичните публицистични предавания „Q&A с Клара Маринова“, „Брюксел 1“, „Видимо и невидимо“ и „Операция История“ излизат в заслужен отпуск, като ще бъдат излъчвани повторения на най-добрите им епизоди.

През лятото инфотейнмънт предаването за изкуство, култура и творчески индустрии „Мултимедия“ също предоставя възможност на зрителите да се насладят на някои от най-интересните дискусии и идеи, излъчени от началото на годината.

Паралелно с повторенията на собствените си продукции, през август Bulgaria ON AIR ще предложи на аудиторията и вълнуващи кино срещи с руски класики и съвременни европейски филми.

От средата на септември ефирът на политематичната телевизия ще представи нови издания на предаванията си, посветени на ключови за обществото теми и актуални въпроси.

Коментирай