Свободно време

Тест разкрива доколко се радвате на живота

Решете го и вижте

14.08.2019г. / 08 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В какви мисли минава един ваш ден? Вероятно те са разнообразни. А колко често се замисляте върху това дали сте удовлетворени от живота, дали виждате радостта в малките неща?

Днес споделяме с вас един забавен тест. Пред вас има зимна илюстрация. Разгледайте я добре и помислете дали нещо не липсва в нея, какво бихте добавили. Отговорът ви е показател за вашата способност да се наслаждавате на живота.

Ако в картината ви липсва още сняг, това подсказва, че на този етап от живота си не се чувствате щастливи.

Изберете си лотос и вижте посланието, което ви носи

В случай, че намирате небето за твърде светло и бихте добавили малко тъмни багри, то за вас може да се каже, че сте песимист, често изпитвате недоволство от живота и рядко се забавлявате.

Добавили сте врата, ограда към къщичката? То вие сте весел човек. Вашите приоритети в живота са дома, семейството, приятелите. Оценявате даровете на живота и знаете как да намерите хубавото и в малките неща.

8 урока на Буда за щастието

Ако сте добавили украса към дървото, то трудностите рядко се задържат при вас, защото веселият ви нрав ви помага в тежки моменти.

Вероятно ви липсва човек в къщата? Това е добър показател. Ако човекът, който си представяте в илюстрацията е до дървото, вие сте доволни от настоящия си живот и не искате да го променяте.

Ако човекът е далеч от дома, то това подсказва, че имате нужда от стимул, нови цели.

Ако въображаемият човек гледа през прозореца на къщата – време ви е за малко почивка.

Снимка: Pixabay

По материали от adme.ru

Коментирай