Свободно време

Тест разкрива какво е усещането ви за живота

Може би е дошло време за промяна

16.08.2019г. / 10 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Животът ни е пълен с различни случки и премеждия. Някои от тях са положителни, други отрицателни. Именно това, което ни се случва, до голяма степен определя това как гледаме на живота си, какво е усещането ни за него, какви сме в него.

Днес споделяме с вас един забавен тест, който ще ви разкрие как гледате вие на света край вас. Погледнете дървото. Харесва ли ви и дали според вас трябва да се добави нещо към картината. След това вижте няколко възможни отговора и какво показват те за личността ви.

Ако смятате, че на това дърво му липсва зеленина, това е показател, че вие сте родени индивидуалисти и не допускате някой да се намесва в живота ви. Отговорни сте за вашите действия и дори да допуснете грешки, не обвинявате другите за тях.

Как да се научим да прощаваме

В случай, че не искате дървото да има корона, а тук – там да има листа, това показва, че сте готови да поемете отговорност за другите, но само ако е абсолютно необходимо.

Тези от вас, които мислят, че дървото има твърде много клони, най-вероятно не обичат да работят в екип и трудно допускат хора до себе си, защото предпочитат компанията на най-близките си.

Тест разкрива доколко се радвате на живота

Ако смятате, че дървото се нуждае от още клони, то вие сте общителна личност. В повечето случаи поставяте чуждите интереси на първо място, а след това и вашите нужди.

Ако ви се струва, че трябва да се добави към картината зеленина около дървото, корените му, почва, за вас може да се каже, че вие сте надежден, силен и самоуверен човек.

Ако започвах живота си отначало

В случай, че ви липсва хралупа, къщичка за птици, люлка, на този етап от живота си сякаш се чувствате излишни и трудно намирате радост.

Ако сте решили да добавите някакво животно на дървото, птица, то вие сте уникална личност, със силен характер и искате да покажете своите качества на всички.

Коментирай