Свободно време

Дневен хороскоп за 21 август

Близнаците да не бързат

21.08.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В сряда ще е важно да бъдем внимателни с документи, да не бързаме с решенията, които ще вземем. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен
Опитайте се да отделите част от времето си за самообучение. Помислете за заниманията, които ви затрудняват. Ще се справите по-лесно, ако изложите концепциите си писмено. Изобщо, днес е препоръчително да заложите на писмената комуникация вместо на устната.

Телец
Обстоятелствата ще са благоприятни за решаване на въпроси, изискващи прагматичен подход. В състояние сте да намерите изгодни решения на казуси, свързани с финанси или недвижимо имущество.

Близнаци
Обмисляйте внимателно всичките си решения. Бъдете особено предпазливи при покупка на скъпи предмети и подписване на дългосрочни договори. Не се отклонявайте от първоначалните си изисквания.

Дали той ви харесва? Вижте тези 6 знака

Рак
Наберете смелост и не отказвайте, ако ви предложат да вземете участие в някакво публично мероприятие. Не се страхувайте да изразите становище и да търсите отговорност. Ще се справите блестящо с дейности, предполагащи интензивен обмен на мнения.

Лъв
Информация, на която ще попаднете случайно, ще ви подскаже къде можете да намерите квалифицирана консултация, за да се справите със сложен юридически казус. Проверете практиките по въпроса, които са публикувани до момента, за да се ориентирате към възможните варианти, макар и най-общо.

Защо е по-добре да сте първо приятели, а чак след това двойка?

Дева
Венера навлиза във вашия знак днес. Присъствието й там ще се отрази върху емоционалното ви състояние. Ще възприемате фактите много по-спокойно и при добро желание бихте могли да намерите отговор на спорните въпроси в областта на личните отношения.

Коментирай