Свободно време

Дневен хороскоп за 23 август

Хубав ден за Девите

23.08.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Денят ще ни донесе изненади от различен характер. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен
Не е изключено да претърпите критики за неспазено обещание или не добре свършена работа. Може да се отразят и на финансовото ви състояние. Признайте допуснатите грешки, но не позволявайте на никой да навлиза в личната ви територия.

Телец
Ако някакво занимание ви въодушевява не очаквайте, че и околните ще го приемат по същия начин. И не им се сърдете, ако реагират с безразличие. Въздържайте се от публични забележки, но не пестете добрите думи към колегите, които са се справили умело с работата си.

Как емоционалното хранене вреди на здравето ни

Близнаци
Ще изненадате хората от най-близкото си обкръжение, проявявайки се като най-добрите събеседници. Днес сте склонни много повече да слушате, отколкото да говорите. Което ще ви е от полза, защото получената информация ще ви подскаже как да преодолеете съществуващ към момента конфликт.

Рак
Ще се случат някакви промени в днешния ден. Ще са свързани с мнението ви за човек или събитие. Може би във връзка с нова информация или с промяна посоката на процес, който в момента се развива. При всички случаи ще ви е нужно време, за да овладеете реакциите си.

Лъв
Ще напреднете с дейности, изискващи концентрация и аналитично мислене. Ще е трудно да ви откъснат от заниманията ви. Не е изключено някой от околните силно да ви изнерви с натрапчивото си желание за интензивен контакт с вас.

Тъмната страна на Девата

Дева
Слънцето навлиза във вашия знак днес. Ще ви тонизира и ще ви подскаже как да се освободите от нещо старо, което отдавна ви е омръзнало. Изненадващ мил подарък ще ви зарадва и допълнително ще повиши настроението ви.

Коментирай
Свободно време