Свободно време

Дневен хороскоп за 23 август

Хубав ден за Девите

23.08.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни
Неприятни новини сутринта ще се отразят на самочувствието ви. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено, а околните сякаш нарочно ще ви въвличат в нескончаеми спорове. Заемете се с дейности, с които можете да се справите самостоятелно. Резултатите ще ви окуражат.

Скорпион
Не излизайте извън типичните занимания. Не е подходящо точно днес да взимате отговорни решения, свързани с финанси, имоти и дългосрочни проекти. Не разполагате с достатъчно информация.

Стрелец
Наблюдателни сте и в състояние да забележите детайли, които на околните им убягват. Също толкова ясно ще забележите и грешките им. Не ги критикувайте, ако искате да сте полезни. Просто ги насочете към правилния начин.

Знаци от Вселената, че ще привлечете пари към себе си

Козирог
Опитайте се днес да следвате максимата: „три пъти мери`, един път режи`“. Слушайте внимателно и се намесвайте само при необходимост. Помощта ви ще получи висока оценка и финансов еквивалент.

Водолей
От една страна сте праволинейни, от друга прекалено откровени. Днес сте в състояние да изречете всичко, което мислите по начина, който преценявате за правилен. Опитайте се да овладеете откровеността, защото може да настроите срещу себе си хора, на чието добро отношение държите.

Риби
Постарайте се да си създадете максимално стегната организация за днешния ден. Колкото по-бързо свършите работата си, с толкова повече лично време ще разполагате. Не подписвайте договори, с чието съдържание не сте се запознали задълбочено и обстойно.

Коментирай