Свободно време

Николина Чакърдъкова посрещна рождения си ден на път

Певицата ще отбележи юбилея си с голям концерт в зала 1 на НДК

09.09.2019г. / 15 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

За поредна година Николина Чакърдъкова посрещна своя рожден ден на път. Фолклорната изпълнителка навърши 50 години на 4-и септември, като всяка година певицата се зарича, че на този ден ще почива, но засега не ѝ се получава. 

През целия ден имаше много изненади за нея – танцьорите ѝ я посрещнаха с букет от 51 рози, синът ѝ Васил с малката Николина я изненадаха като дойдоха на концерта ѝ в Гурково, а след това екипът беше организирал в Сливен, без тя да знае, празнична вечеря, торта и заря, специално за нея.

Но най-големите изненади предстоят на 30-и септември 2019г., когато Николина официално ще отпразнува своя празник с всички свои почитатели с голям концерт в зала 1 на Национален дворец на културата.

Голямата и малката Николина заедно на сцената в Гурково. 

Тя е единственият фолклорен изпълнител (и една от малкото в България), които са имали 17 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, 2 концерта в зала „Арена Армеец” и хиляди из страната. Дори и в най-смелите си мечти певицата не е предполагала преди 20 години, когато е започвала, какво ще ѝ се случи и че ще успее да завладее сърцата на хора от цяла България.

Николина Чакърдъкова обещава, че на големия концерт на 30-и септември публиката ще се наслади на едни от най-популярните ѝ песни.

Любопитен  детайл от подготовката е, че тази година Николина ще предаде щафетата на дъщеря си Мария, която върви по нейния път.

Майка и дъщеря - заедно на голямата сцена.

Всичко това, което е изградила през годините – песни, танци, костюми, сега идва ред на Мария да продължи по стъпките на майка си. На сцената Мария ще бъде като майка си, но 20 години по-млада. Двете ще пеят и танцуват заедно.

Певицата и екипът ѝ обещават да има много изненади за всички в залата, като всеки гост на концерта ще получи картичка с автограф, лично подписана от Николина и още нещо, но този сюрприз ще се запази в тайна до 30 септември.

Снимки: личен архив

Коментирай