Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 септември

Лъвовете да внимават с емоциите

16.09.2019г. / 14 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще ни изправи пред предизвикателства. Няма да липсват спорни ситуации. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще можете да развихрите авантюристичния си дух през тази седмица. Ще се наложи да пътувате повече от веднъж по служебни въпроси и най-вероятно към непознато местоположение. Деловите контакти, създадени в тази връзка, ще се окажат доста полезни.

Настроението ви през по-голямата част от периода ще е оптимистично, но не очаквайте, че и околните ще са така заредени с позитивизъм както вие. Съобразявайте се с предпочитанията на близките у дома и не скъсявайте дистанцията с колегите. При спорни ситуации използвайте чувството си за хумор. Така хем ще намерите оптимално решение на сложните въпроси, хем ще се позабавлявате.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Телец

Ще получите най-голямо удовлетворение от дейностите, с които никога досега не сте се захващали. За всичко останало ще се изисква малко изобретателност. И то не защото не ви е ясно какво да правите, а за да сте максимално експедитивни и да разполагате с повече лично време.

Индивидуалността е за предпочитане пред чуждия опит. Ако разчитате на чужд опит е много вероятно да повторите и чуждите грешки. Изработвайки си тактика самостоятелно може и да пропуснете някои подробности, но пък ще разберете докъде ви стигат силите.

В края на седмицата, ако няма нищо спешно, си осигурете заслужена почивка, за да се насладите пълноценно на постиженията си.

3 врати разкриват какво да направите на този етап от живота си

Близнаци

Действайте според разбиранията си. Интуицията ще ви подскаже кое е правилно и кое – не. Игнорирайте чуждите съвети, независимо колко са ви близки хората, които ви ги дават. А такива „инструктори“ няма да липсват, но както всеки си знае къде го стяга обувката, така и вие си знаете какво искате и най-вече какво можете.

Критични моменти няма да липсват, но ако овладеете емоциите ще се справите със затрудненията. В края на седмицата, преди Слънцето да навлезе в знака на Везните, може би ще успеете да реализирате промяна, която обмисляте отдавна и много ви се иска да я осъществите.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
kakuvto i da e horoskopa , imam nujda ot po4ivka , liatoto e seriozno natovareno za men ot dosta godini nasam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар