Свободно време

Славена Вътова даде „златен бутон“ на имитатора Андриан Асенов

Той пресъздаде по удивителен начин популярни личности

16.09.2019г. / 15 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: bTV

Снимка: bTV

Още в първия епизод на „България търси талант“ Славена Вътова изпрати участник на финала на шоуто. 31-годишният имитатор Андриан Асенов впечатли с дарбата си публиката и журито и получи „златния бутон“ на „Мис България“ 2006 г.

Той пресъздаде по удивителен начин популярни личности като Тодор Колев, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Тодор Живков и Любен Дилов-син.

Изключително позитивният незрящ мъж от село Лесковец живее в София, работи като продавач в онлайн магазин към „Национална потребителна кооперация на слепите в България“ и се занимава с театър към Алма Алтер. Твърди, че увреждането му по никакъв начин не му пречи да постига това, което желае. Никога не се е самосъжалявал. Казва, че слуша, а понякога според него това е много по-добре, защото по този начин успява да се сближи с хората, да усети тяхната енергия и вътрешно „аз“.

Ицо Хазарта, Катето Евро, Любо Дилов-син и Славена Вътова изпратиха на полуфиналите на „България търси талант“ норвежеца Кристиян Ведой, който се измъкна от воден капан, боливудските танцьори Varna DC, въздушния акробат Игор Завадко, етно-джаз формация „Жарава“ и фокусника Валери Иванов – Жокера.

Снимки: bTV

Коментирай