Свободно време

Гуен Стефани на 50 години!

Честит рожден ден!

03.10.2019г. / 14 08ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Красивата и талантлива певица Гуен Стефани навършва днес 50 години и си признаваме, че никога не бихме ѝ ги дали! Бившата вокалистка на групата No Doubt изглежда фантастично. В момента певицата радва почитателите си със соло проекти, както и се изявява като съдия в музикалното риалити The Voice USA.

В личния си живот певицата също е щастлива, след като откри голямата любов в лицето на кънтри певеца Блейк Шелтън. Двамата се запознават именно в предаването The Voice и пламва любовта помежду им.

Преди връзката си с Шелтън Гуен Стефани бе омъжена за музиканта Гавин Росдейл, от когото има 3 деца.

През годините Гуен се утвърди не просто като успешен изпълнител, но и истинска модна икона, която държи на безупречен външен вид.

Вижте някои от нейните бюти тайни, които е споделяла в различни интервюта.

Държи на слънцезащитата. Гуен е с изключително бяла кожа и едно от най-важните неща, на които държи за визията си е кожата ѝ да бъде добре защитена с подходящи слънцезащитни продукти. Пред списание Elle певицата признава, че още от навлизането в 20-те си години задължително нанася слънцезащитна козметика.

Държи на косата си. Дългата ѝ руса коса е нейна запазена марка. "Наистина се грижа за моята коса, дори повече отколкото за лицето ми. Защото се налага, ако си блондинка“, споделя Стефани пред Vogue.

Певицата допълва, че предпочита да използва само мека вода за измиване на косата си. Дори е накарала гаджето си Блейк Шелтън да инсталира система, която омекотява водата в неговото ранчо в Оклахома.

Разнообразие в грима. Певицата признава пред Cosmopolitan, че обича да опитва различни техники и стилове в грима, особено когато пътува. Стефани е забелязала, че слънчевата светлина във Великобритания променя вида на грима ѝ в сравнение с тази в Лос Анджелис, поради което често експериментира с него.

Задължително сваля грима си през нощта. Красивата изпълнителка признава, че за нея е много важно кожата ѝ да диша и винаги почиства детайлно грима си, преди да легне да спи.

 

Една от тайните на перфектната ѝ кожа е, че използва водоустойчив грим, особено когато има концерт и се поти по-обилно.

 

„Когато си на сцената ти се потиш и това е една от големите ти грижи. Искаш да си емоционален и да направиш контакт с публиката, а не да се тревожиш за грима си“, споделя Стефани пред Cosmopolitan.

Снимки: Reuters; Getty.

Коментирай