Свободно време

Дневен хороскоп за 7 октомври

Скорпионите да не подписват договори

07.10.2019г. / 06 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първия ден от новата седмица е важно да не бързаме, когато взимаме решения. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

За предпочитане е да отложите взимането на важни финансови решения. Въздържайте се също така от обещания, от които след време може да се наложи да се откажете или да се извинявате за неизпълнението им. Непредвидени събития ще ви принудят да ориентирате усилията си в непривична за вас дейност.

Телец

Началото на деня може да е демотивиращо. Да получите неприятно известие, да отложите среща, някой да се откаже от вече подписани договорни условия, да имате проблеми с техниката или транспорта. Променяйте графика си така, че да не претърпите финансови загуби.

Притча: Магазинът на Бог

Близнаци

Ако сте насрочили делови разговори с нови партньори е по-добре да ги отложите. Проектите, които ви предлагат ще се окажат безперспективни, прекалено скъпи или сложни за изпълнение, а основната тежест ще легне върху вас. Осигурете си още малко време за анализ на ресурсите, с които разполагате, преди да дадете окончателен отговор.

Рак

Вероятността да се наложи да предприемете непредвидено пътуване не е за пренебрегване. Освен за личната подготовка е желателно да се погрижите и за надежден спътник. Не тръгвайте с човек, когото не познавате добре, ще ви създаде досадни проблеми.

Седмичен хороскоп за 7 – 13 октомври

Лъв

Паметта и аналитичните ви способности са силни, но сте раздразнителни, а оттам и доста прибързани. Необходимостта от бърза реакция не означава, че трябва да взимате необмислени решения. Не позволявайте на самочувствието да навреди на репутацията ви.

Дева

Затрудненията ще дойдат от хората, от които най-малко очаквате. Роднини, стари приятели, колеги с които работите добре ще ви разочароват с действията си. Условията ще се променят непрекъснато и ако не се съобразите с тях на момента, със сигурност ще се наложи да промените намеренията си след известно време.

Коментирай