Свободно време

Седмичен хороскоп за 21 – 27 октомври

Успехи за Лъвовете

21.10.2019г. / 15 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Най-важното за вас през тази седмица е да не се задоволявате с постигнатото. Повечето занимания ще ви се получават добре и ще повишат увереността ви в собствените сили. Ако сте достатъчно последователни и старателни ще напреднете значително. Пробвайте нови начини на работа. Е, може да има пропуски и грешки, но в процеса на работа това е нормално.

Комбинирайте екипната работа с индивидуални изяви. Ще са особено успешни в областта на неформалните ви увлечения. Участието ви в различни инициативи, предполагащи творчески подход ще бъде забелязано.

4 зодии, които обожават да се гушкат

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни. Ще можете да научите много от новите си познати, ако слушате, наблюдавате и проверявате верността на споделената от тях информация. Трябва ви време за разбиране и осмисляне на наученото, за да решите къде точно е подходящо да приложите знанията си.

Ще присъствате на интересни събития, но ги подбирайте така, че да не се претоварвате емоционално. Дистанцирайте се своевременно, ако усетите, че напрежението около вас се покачва стремително. Реагирайте незабавно при сигнал за здравословен проблем.

Стрелец

Постепенно от живота ви ще отпаднат отношения, които отдавна са изгубили смисъла и важността си. Ще установите, че дълго време сте поддържали част от тях не от необходимост, а по навик и чак ще се почувствате неудобно пред себе си, че сте робували на лишени от съдържание догми.

Отиващото си старо ще освободи място за новото и ще ви мотивира да предприемете някои стъпки, гарантиращи промяна на динамичния ви стереотип. Може да са свързани с храненето ви, здравословния начин на живот или духовните предпочитания. Без значение за какво точно става дума, ще можете да разчитате на безусловната подкрепа на близките си.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
dosta sam 4ovek sum , i statuti ne iziasniavam s kogoto mi podhvurliat . imam maluk bliznak i goliam liubim bliznak- sukrovi6te. ot tam natatuk v li4en plan i bez tulkuvania sum kazala mnogo puti kakvo 4akam . ni6to drugo ne me interesuva
отговор Сигнализирай за неуместен коментар