Свободно време

Месечен хороскоп за ноември

Какво ни готвят звездите за новия месец

01.11.2019г. / 17 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Ще се наложи да намалите темпото и да разместите плановете си през този месец. Много близки роднини от по-възрастното поколение ще се нуждаят от съдействието и подкрепата ви и ще трябва да им отделите от времето си. Първоначално няма да сте очаровани от така създалите се обстоятелства, но скоро ще установите, че това общуване ви е било полезно. Ще си дадете сметка за позитивите от стабилизирането на семейните връзки.

Разпределението на времето между служебните и личните задължения няма да е лесно и ще ви принуждава да реагирате гъвкаво, да правите разни комбинации. По-интересното е, че когато вие сте в затруднение, роднини от по-младото поколение (племенници, братовчеди) ще са ви на разположение с идеи, жива сила и техника.

Що се отнася до стартирането на нови проекти, съобразявайте ги с финансовите си възможности. По-добре бавно, но със собствени средства, отколкото веднага, но с цената на непосилни заеми.

Кратка астрологична прогноза за 2020 година

Дева

С доста преживявания ще е изпълнен предпоследният месец от годината, но за съжаление, не всички ще са приятни. Представителите на вашия знак обикновено знаят какво искат, но невинаги са сигурни по кой от многобройните пътища да стигнат към целта си. И главният въпрос ще бъде: как да осъществя желанията си с най-малко усилия. Наблюдавайте и анализирайте.

Получаването на важна информация ще е свързано с пътуване, делови срещи и бизнес контакти.


И понеже, както знаете „информацията е пари“, внимавайте къде и за какво си харчите парите през този месец. Загубите, ако претърпите такива, ще са резултат от недоразумения, сгрешени документи, закъснения, досадни чужди грешки. Преглеждайте старателно всичко, което се налага да потвърждавате с подписа си. Особено ако работите с непознати партньори и клиенти.

 

Не се ангажирайте с проекти, за които ви обясняват, че трябва да са „завършени вчера“. Такова поведение е не просто подозрително, то е нездравословно и предпоставка за сериозни пропуски, които вероятно няма да можете да коригирате.

Защо жената Везни е толкова специална?

Везни

На финалната права сте. Ще успеете да намерите оригинални решения на изостаналите проблеми, на тези, които от самото начало на годината прехвърляте за следващия месец, за следващия, та до предпоследния. И най-важното е, че ще успеете да стабилизирате финансовото си положение.

Ако към момента семейният бюджет се пука по шевовете и вие се чудите как ще закърпите дупките и как ще се справите с предстоящите през декември многобройни празници, то отдъхнете си. Или ще получите заплащане за дейности, които сте осъществили преди време, или ще ви предложат допълнителна временна работа, която обаче за вас ще си е „точно навреме“. А може да ви зарадват и с някаква награда за старателната ви работа. Какъвто и да е поводът за прихода няма начин да не ви зарадва.

В края на месеца обстоятелствата ще ви позволят да предприемете някои промени, свързани с личния ви живот, социалния статус, насоките на реализация. Не се колебайте, но и не действайте по инерция. Перспективите са добри, стига да сте последователни и да се придържате към максимата „всяко нещо с времето си“.

Въпроси, които не бива да задавате на един Скорпион

Скорпион

Да не забравяме, че Слънцето е във вашия знак, което само по себе си е гаранция за успех. Ще разполагате с достатъчно удобни условия за разгръщане на потенциала си. Формулирайте целите си, начертайте пътя към тях и няма начин да не ги реализирате, при това по-лесно, отколкото предполагате.

Няма да сгрешите, ако заложите на присъщата си привлекателност, заразителна енергия и лидерски умения. Професионалният напредък, за който цяла година мислите, ще се случи. Предложенията за промяна на работното място или позицията ще са няколко и не бива да бързате с избора си. Преценете внимателно не къде ще получите по-високо заплащане, а къде ще разполагате с повече възможности за доказване на възможностите и ефективно прилагане на методите си на работа.

Някои предварителни уговорки ще отпаднат, други вие ще отмените като неактуални. Текущите промени на моменти ще са затруднителни, но в същото време ще са и неизбежни. Приемете ги като „част от пейзажа“, подхождайте прагматично и без излишни емоции.

Коментирай
Свободно време