Свободно време

Месечен хороскоп за ноември

Какво ни готвят звездите за новия месец

01.11.2019г. / 17 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Натрупаната до момента умора ще си каже думата в началото на месеца. Ще се чувствате отпаднали по-често от обикновено, но това не значи, че трябва да сведете активността си до нула. Напротив, действайте с равномерно темпо и си осигурявайте повече време за почивка и достатъчно сън. След като Слънцето навлезе във вашия знак тонусът ви стабилно ще се повиши и ще сте видимо по-работоспособни.

Опитайте се първо да поставите в ред мислите, чувствата и намеренията си. Намалете контактите. Осигурете си лично време, което можете да прекарате в уединение, отдавайки се на хобито, любима музика или медитация. Така ще се освободите от вътрешните си страхове и ще се разтоварите от напрежението. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи. И без това докато Меркурий е в ретроградно движение едва ли ще успеете да ги реализирате. Ориентирайте се към завършване на започнатото, а не към стартиране на новости.

В края на месеца следвайте общите тенденции. Адаптирайте действията си към възможностите, които ви предоставя социалната среда. Печеливши ще се окажат точно проектите, на които най-малко се надявате, но пък и сте вложили най-малко усилия за тях.

Любовен хороскоп за ноември

Козирог

Заявете присъствието си през този месец. Участвайте във всички инициативи, в които ви канят или в които можете да се включите по своя воля без да сте нарушили правилата. Условието за напредък е да сте отворени към света и да поддържате контактите си живи, да не оставате в сянка.

Превърнете мечтите в намерения, а намеренията в планове. Правете го постепенно и с ясното съзнание, че силите ще ви стигнат за всичко. Не спирайте пред затрудненията, а просто изчаквайте. Обстановката ще е динамична. Обстоятелствата „днес“ ще се различават от тези „утре“, така че бъдете готови да ги оползотворите максимално. Подхождайте внимателно към промените, за които условията са подходящи в началото на месеца. Обмисляйте ги детайлно и ако не са спешни, а решението зависи от вас, опитайте се да ги отложите.

В края на месеца ще получите огромно количество актуална информация, която ще ви е много полезна и ще ви помогне да наваксате пропуснатото от предишните месеци. В личен план ще има изненади.

Водолей

Сравнително често ще имате нужда от материална, физическа или духовна подкрепа през този месец. Затрудненията ще са не само непредвидени, те ще са непредсказуеми. Не се стеснявайте да помолите за помощ приятелите си. Те ще са по-полезни даже от членовете на семейството. И не приемайте проблемите твърде драматично. Във възможностите ви е да се справите, ако следвате интуицията си и я комбинирате с логика.

Отношението ви към професионалните занимания ще е доста по-различно от обикновено. Ще сте по-отговорни и по-целеустремени. Земни качества, които не са твърде характерни за представителите на вашия знак, подвластни на въздушната стихия, но пък изключително полезни за напредък в бизнеса или на работното място и, разбира се, добра предпоставка за подобряване на финансовото състояние. Инициативите ви ще бъдат възприети с одобрение. И като се прибавят към тях прословутото ви въображение и сговорчивост, то екипните дейности, колкото и да са сложни, ще дадат добри резултати.

Единственото, което би попречило на успехите ви е високото самочувствие и стремеж към прекалена самостоятелност. Даже в края на месеца, когато обстановката ще е по-благоприятна за индивидуални изяви не е желателно да пренебрегвате мнението на хората от най-близкото ви обкръжение.

Кой спорт е подходящ за вашата зодия?

Риби

Без да сте си го поставили за цел ще разпределите силите си в две направления. В занимания, изискващи въображение и в чисто практически занимания, гарантиращи добри приходи. А ако визуализирате по-често мечтите си е много вероятно да обедините двете направления и да получите неочаквано добър резултат, който ще ви убеди, че вложените усилия не са били напразни.

Работата ви през този месец твърде често ще е свързана с пътуване. Поне през първите две седмици. Част от дестинациите ще са абсолютно непознати, но затова пък интригуващи. И тъй като пътуванията обикновено са свързани с доста неизвестни, най-вероятно ще се натъквате и на затруднения. Подготвяйте старателно и екипировката, и превозното си средство, за да намалите вероятността от аварии и инциденти. Ще разширите контактите си и ще създадете връзки с нови партньори. Общувайте с тях дружелюбно, но сдържано и не бързайте да оформяте уговорките си в писмен вид.

Най-успешни ще са творческите командировки, онези които са свързани с обучение или със обмисляне на нови бизнес-проекти, особено извън страната. Кардинални промени на динамичния ви стереотип не се очакват, а доходите ви ще са или същите, или съвсем леко ще се повишат.

Коментирай