Свободно време

Тери Хатчър на 54 – все така зашеметяваща

Каква е тайната й

01.11.2019г. / 06 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram officialterihatcher

Снимка: instagram officialterihatcher

Тя е на 54 (на 8 декември ще навърши 55), изключително привлекателна, а щом видим нейните снимки, веднага се сещаме за отчаяната съпруга Сюзън Майер в хитовия сериал „Отчаяни съпруги“.

Представяме ви холивудската звезда Тери Хатчър, за която може би сте забравили, че тя изигра съблазнителката на Джейм Бонд във „Винаги ще има утре“, партнирайки на Пиърс Броснан. Тери Хатчър започва своята кариера в средата на 80-те, правейки своя телевизионен дебют в „The Love Boat“.

 

Следват още няколко участия, като няма как да пропуснем участието ѝ в „Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен“. А знаете ли, че снимката, на която тя позира с наметало на Супермен е била най-сваляната в интернет през 90-те години на миналия век?

 

 

 

Актрисата има два брака зад гърба си и една дъщеря. През годините Тери винаги е демонстрирала перфектна фигура. Но тя полага грижи за нея. Освен че спортува активно, споделя че гледа на храненето не като на диета, а като нещо, с което се грижи за своето здраве. Тя не консумира чипсове, преработени храни, царевичен сироп (той се съдържа в редица храни). Готви с масло и зехтин, консумира протеини, зеленчуци. Не брои калориите и размерите на порциите.

Преминала е готварски курс и определено е станала експерт по хранене сред холивудските знаменитости, дори често в социалните мрежи споделя свои рецепти. Обича да приготвя рибни ястия, агнешки котлети, джамбалая. Още снимки на Тери Хатчър може да видите в галерията ни.

Коментирай