Свободно време

Новолуние в Стрелец – 26 ноември

Енергията може да е леко объркваща

26.11.2019г. / 06 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 26 ноември настъпва новолуние в знака на Стрелец. Луната започва своя нов цикъл, което означава, че може да започнем да правим планове. Стрелец е знак за идеализъм, доброжелателност и филантропия. По време на този период имаме възможността да оценим доброто в живота си, да помислим за онези, които са по-малко щастливи, да дадем, да бъдем в полза на другите.

Този зодиакален знак е известен с това, че насочва „огъня“ си към своите страсти. Новолунието в Стрелец е момент за обмисляне на това, което търсите. Помислете върху това какво ви вълнува, какво ви се струва целесъобразно и какви нови приключения, обучения, биха могли да послужат за растежа ви.

Ако се налага да уредите въпроси свързани с документи, администрации, обществени организации или дъщерни дружества, всички бюрократични въпроси в този момент ще се решат по-лесно. Пътуванията и командировките ще са успешни. Бъдете внимателни с въпроси свързани със земя или строителство.

Периодът е подходящ за подобряване на комуникацията, за романтични срещи, да простим на враговете си, за помирение.

Като огнен знак със свободолюбива и спонтанна енергия, вибрацията на Стрелеца ще ни мотивира да гледаме на целите си оптимистично и да разширяваме хоризонтите си – но също така носи и някаква хаотична енергия със себе си.

Какво ще ви донесе това новолуние според зодията?

Овен – Овенът ще се чувства много сигурен в себе си. Важно е да бъдете прекалено разсъдителни, а да не пропускате и фактите. Избягвайте конфликтите.

3 фъншуй символа, които ще ни донесат богатство и късмет през 2020

Телец – Хаотичната енергия на новолунието може да ви накара да бъдете по-напрегнати. Задайте си определени лимити. Сега границите са по-важни от всякога, Телци.

Близнаци – Уверете се, че сте наясно на кого можете да се доверите. Не вярвайте на всичко, което чувате. Раздразнителността може да накара хората да казват нещата и да действат по начин, по който иначе не биха. Подхождайте с разбиране.

Коментирай