Ицо Хазарта: Не бих подкрепил желанието на дъщеря ми да се занимава с музика

„Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете“, споделя рапърът

2019-11-22 17:17:00 | Мария Дуковска

Най-успешният български рап изпълнител – Ицо Хазарта, който ревностно пази личния си свят, ще покаже малката си дъщеря Лора в национален ефир.

Тази неделя в ефира на BTV Лора разкрива, че баща ѝ е изключително добър кулинар и най-много обича да ѝ прави пържоли. И смята, че двамата си приличат най-много по чувството си за хумор. „Най-често ходим на Витоша и караме колела. Той е много умен и забавен! Той е супер баща!“, споделя тя. И признава: „Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка.“

„По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете. От друга страна обаче искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши!“, казва в откровен разговор Ицо Хазарта.

Идолът на малки и големи е категоричен, че бащинството и музиката не могат да бъдат сравнявани. „Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките – това е! Те са най-важното! Музиката си е друго!“, признава рап изпълнителят. Малката му дъщеря ще го предизвика да покаже в ефир как рита топка.

Часове преди първия полуфинал на живо на „България търси талант“ Славена Вътова и Любен Дилов-син ще споделят емоциите и усещанията си от това да са рамо до рамо с Ицо в шоуто. „В коментарите си и към участници на него не са му необходими 10 изречения. Той може да употреби една дума, която ще бъде най-точната“, казва Славена.

„Парадоксално за човек с неговия успех, толкова години на сцената, че той е изключително нелъстив за слава и да си налага егото някъде. Даже понякога имам чувството, че е неуверен и е много деликатен“, споделя и Любо Дилов, който ще предизвика Ицо да каже някое от любимите си стихотворения.