Свободно време

Женски хороскоп за декември

Очакват ни много емоции

29.11.2019г. / 13 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Везни

Семейните дами ще фокусират вниманието си върху семейството, а пътуванията и заниманията с близките им хора, ще им носят добро настроение. Самотните представителки на зодията е добре да не прибързват с очаквания, изводи, ако насреща им се появи ухажор, за да не се разочароват. Звездите ви съветват да обърнете и повече внимание на здравето си. Не се застоявайте, внимавайте с храненето.

10 неща, които мъжете не биха споделили

Жената Скорпион

За вас най-важни ще бъдат финансите. Ще можете да привлечете богатство, да спестите пари, но само ако добре планирате разходите си. Подобрение на финансовото ви състояние може да очаквате през втората половина на месеца. Ако имате нещо за довършване, направете го и не отлагайте. Ако бъдете активни ще успеете да се отървете от лошите мисли.

Жената Стрелец

Любовни победи и съдбовни срещи! Такъв ще бъде декември за вас. Вашата привлекателност ще ви помогне да привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Опитайте се да се обградите с хора, които са оптимистично настроени. Това ще привлече късмета към вас, особено по отношение на работата.

Коментирай