Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Какво ни съветва астрологията за последния месец от годината

02.12.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

С каквото и да се захванете през този месец, правете го с желание. Това е единственото и всъщност, най-лесно условие за успех. Крайните резултати ще са по-добри, отколкото очаквате и ще са съвсем реални под формата на парични постъпления и материални придобивки. В състояние сте да „изкарате пари“ буквално от нищото.

Най-вероятно още в началото на месеца ще получите интересни предложения за допълнителна работа. Ще са свързани по-скоро със знанията, уменията, талантите или хобито ви, а не с основните професионални занимания. Не отказвайте. В началото финансовите постъпления може да са малки, но постепенно паричният поток ще се разшири, ще покриете заемите си, ще можете да заделите за инвестиции или за покупка на предмети с дълготрайно предназначение.

Единственото, с което трябва да се преборите е собственият ви мързел и навика да отлагате нещата „за по-късно“, което всъщност означава „никога“. Да не губите ценно време за развлечения и да не купувате глупости, които абсолютно не ви трябват. Спазвайте правилата и успехът ви е гарантиран.

Любовен хороскоп за декември

Рак

Повтаряйте си по-често твърденията, че „една птичка пролет не прави“ и „едно дърво не е гора“. Опитайте се през този месец да сте по-екипни, по-отворени към взаимодействие и с една идея по-доверчиви спрямо близките си. Не се натоварвайте с дейности, с които предварително знаете, че не можете да се справите самостоятелно.

Колкото сте по-инициативни, по-видими за обществото и по-решителни, толкова повече и по-добри резултати ще получите. Не се стремете непрекъснато да „се скриете в черупката си“, проявете смелост, останете „в светлината на прожекторите“. Ще получавате помощ непосредствено и искрено дори без да сте помолили за това. Вслушвайте се в препоръките на по-опитните. Важно е да ги знаете, не да ги следвате дословно. Ще се справите с въпрос, който от доста време чака решение и е затруднявал всички преди вас, които са се захващали с него. Какво по-добро от това?

В последните дни на месеца ще се запознаете с човек или с група хора, които ще ви поканят за участие в общ проект или пък ще ви подскажат оригинален начин за реализация на собствените ви умения и таланти.

Коментирай