Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Какво ни съветва астрологията за последния месец от годината

02.12.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Поредица непредвидени събития ще ви даде възможност да си отговорите на някои въпроси, които ви измъчват почти от началото на отиващата си година. Ще установите, че част от предположенията ви не са били правилни и че някои хора, за които мнението ви не е особено ласкаво, съвсем не са толкова лоши, колкото ви изглеждат. Опитайте се още в началото на месеца да поставите нещата си в ред. Освободете се от всичко старо и ненужно, което ви пречи. Не спирайте хората, които са решили, че трябва да тръгнат по своя път. Напротив, приемете го като вид „освобождаване“.

Социалните ви изяви ще са повече от обикновено. Ще общувате с различни групи хора, ще участвате в поредица мероприятия, на които ще можете да заявите възможностите си. Присъствието ви ще бъде забелязано, оценено високо и не е изключено да ви поканят да членувате в организация от затворен тип, където не всеки бива приет веднага и безусловно.

Свързани статии

Част от важните събития в края на месеца ще са свързани с личния ви живот и ще е по-добре да ги запазите в тайна. Благодарение на вродения си дипломатичен талант ще успеете да избегнете неудобните въпроси. Предложенията за нова работа, които може да получите в края на годината ще са по-скоро любопитни, отколкото перспективни. Обсъждайте всяко сериозно решение с близките си или човек, на когото имате доверие.

Риби

В последния месец на годината ще имате възможност да разгърнете талантите си максимално. Постиженията ви ще са по-високи от обикновено и за околните никак няма да е лесно да ви се противопоставят или да се конкурират с вас. Съобразявайте само, че това е „нож с две остриета“. Вие ще диктувате правилата, но ще трябва да отстоите и позициите си, което означава максимална предпазливост спрямо грешки.

Работата ви ще получи висока оценка и не е изключено да ви предложат преминаване на ръководна длъжност. Преди да приемете е желателно да разучите задълбочено състава на колектива, който бихте оглавявали и да прецените дали всички в него са „на мястото си“. Ако установите, че има „парашутисти“ помислете дали е възможно да се отървете от тях и в случай, че отговорът е „не“, доколко биха ви навредили. Те може да се окажат сериозен препъникамък към целите ви.

Не позволявайте на напредъка, колкото и да е сериозен, да ви главозамайва. Не променяйте поведението си коренно. Никой не е незаменим и повишавайки самооценката си, може да си навредите. Ще се справяте с трудните казуси по-лесно от обикновено, което ще ви осигури малко повече свободно време. Използвайте го целенасочено за възстановяване на силите и укрепване на здравето си.

Снимка: istock

Коментирай