Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Какво ни съветва астрологията за последния месец от годината

02.12.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Декември идва с много емоции, но и с възможности. Някои представители на зодиака ще могат да спечелят допълнителни средства. За други, една врата се затваря, за да се отвори друга. Какво ви очаква според зодията в последния месец от годината, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева

Овен

Краят на годината за вас ще е като венец на постиженията. Заемете се с най-смелите си проекти. Ориентирайте се към нещата, които досега сте отлагали поради страх от провал и неувереност в собствените си сили. Ще се справите блестящо и много врати, които към момента са били затворени за вас ще се отворят.

Със сигурност ще напреднете в бизнеса и кариерата, ако се стремите към това. Не чакайте предложенията да ви дойдат наготово, проявете инициатива. Покажете себе си, ако искате да ви видят.

През последната 10-дневка на месеца не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, при това повече, отколкото сте очаквали.

 

 

Астролог Петя Георгиева: През 2020-а ще трябва да внимаваме за финансите си

Телец

Спомняте ли си онзи много докосващ филм „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“? През този месец може да се почувствате като персонажи от него. Търсете новото. Не се ограничавайте само в познатото ежедневие. Опитайте се да погледнете света от друг ъгъл, по-глобално, по-мащабно. Само така ще видите собствените си възможности. През първата 10-дневка на декември ще се случат промени на работното ви място. Дори да не са свързани директно с вашата позиция, по един или друг начин ще ви засегнат.

Ако не владеете чужд език е крайно време да се заемете с изучаването на такъв. Или пък да повишите нивото си на познание. Не е изключено да започнете нов проект със задгранични партньори и трябва да предотвратите възможността „да се объркате в превода“.

През последната 10-дневка обстановката на работното място може да е напрегната поради нечии умишлени вредни действия. Ще се наложи ръководството да вземе важно решение, което нарочно отлага. Запазете спокойствие, каквото и да се случи няма да е във ваша вреда.

Коментирай