Свободно време

Годишен хороскоп за 2020

Каква е астрологичната прогноза за всеки зодиакален знак

25.12.2019г. / 10 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще сте много по-работоспособни, целенасочени и ефективни. Хората от обичайното ви обкръжение трудно ще успяват да поддържат вашето темпо. Не им поставяйте твърде високи изисквания, за да не се лишите от подкрепата им.

Подхождайте към чуждите пропуски с разбиране и внимание. Неусетно дори за самите вас ще изгладите конфликт, пламнал преди 1-2 години.

Професионалният живот ще е динамичен. Нерядко ще имате усещането, че сте движеща сила на всичко, което се случва около вас и може би няма да е само усещане.

Действайте методично и активно. Ще отстраните затрудненията от пътя си лесно, ако не ги омаловажавате.

На моменти разходите ще превишават очакванията ви, което ще е повод за безпокойство. Интересен факт е, че причина за „финансовите дупки“ ще е стремежът ви да си угаждате без да си давате сметка за последствията. Не посягайте на спестяванията си.

Търсете баланс между желанието да проявите щедрост и здравия разум. Само парите, похарчени за радост на близките ще подобрят социалния ви живот.

Съчетайте инициативата с аналитичните си умения. Обмисляйте дългосрочните си решения задълбочено.

Приемете затрудненията като начин за разкриване на възможностите ви. Инвестирайте време в самоусъвършенстване.

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Дева

Всичко ще ви се получава по-лесно през тази година. По-лесно ще общувате, по-лесно ще намирате общ език с околните, по-лесно ще се справяте с обичайните задължения. Няма да залитате в крайности и ще намерите подходящ начин да изразите вътрешното си „аз“.

Ако сте си поставили за задача да смените работното място, то със сигурност ще го направите. Новото ще е по-интересно и обстановката, в която се намирате ще ви радва.

В началото на годината ще можете да участвате в професионални дискусии и краткосрочни форми на обучение. Усвоявайте информация и не натрапвайте мнението си, дори когато сте абсолютно убедени в него.

Финансовото състояние ще е стабилно благодарение на прословутата ви предпазливост и пестеливост. Ще получите допълнителни приходи, с които ще можете да разплатите част от задълженията си. Съзнанието за независимост ще ви се отрази тонизиращо.

Социалните ви контакти ще са интензивни и ще получите висока оценка за уменията си.

Подхождайте рационално и не отказвайте участие в сложните проекти, за които получавате покана. Благодарение на тях ще стабилизирате постигнатите позиции и ще повишите жизнения си стандарт.

Везни

Стремежът ви към хармония ще бъде напълно удовлетворен. Ще можете едновременно да се усъвършенствате и да разгърнете максимално потенциала си.

Анализирайте миналото, за да намерите правилния път към бъдещето. Увереността в собствените сили ще улесни контактите ви с околните и ще ви помогне да разширите влиянието си.

Социалният и професионалният ви живот ще стават все по-активни. Постепенно ще добиете ясна представа за личните си позиции и възможности. Ще покажете умения, за които даже близките ви не са подозирали.

Не прекалявайте с индивидуалните инициативи. Търсете съвет и съдействие за стартиране на новите проекти, към които е подходящо да се ориентирате през втората половина на годината.

Как лъжат различните зодии

Заделяйте резерви от финансовите си постъпления, по малко, но редовно. През последните няколко месеца ще имате възможност да ги вложите в печеливша краткосрочна инвестиция. Следвайте принципите си и уреждайте финансовите въпроси самостоятелно.

Въздържайте се от решения, провокирани от емоции. Отстоявайте интересите си без да навлизате в чужда територия.

Не отхвърляйте предложената помощ, но и не разчитайте на съдействие, когато нямате предварителна уговорка. Търсете начин вие да влияете на околните, а не те на вас.

Скорпион

Тенденциите ще са противоречиви. Опитайте се още в началото на годината да систематизирате несвършената работа, както и причините за изоставането ѝ.

За някои дейности ще са ви нужни повече време и усилия и е желателно да свикнете с тази мисъл. Приемете факта, че и вие (както всички хора) имате недостатъци и бъдете готови да говорите за тях открито, да възприемете препоръките и да се опитате да ги спазвате.

Сложностите ще се появяват от собствената ви импулсивност. Обмисляйте задълбочено новите проекти по възможност без прекалени амбиции.

Адаптирайте действията си към обстоятелствата и към колективните тенденции.

Не щадете усилията си, резултатите ще ви покажат, че не сте ги вложили напразно.

Не само парите, но и всяка собственост и материална придобивка ще е в центъра на вниманието ви през цялата година. Ще проявите учудваща пестеливост, но и невероятно добър инвеститорски нюх.

В началото на годината може да успеете да уговорите някои доста изгодни финансови сделки, но през второто тримесечие ще се натъкнете на затруднения при уреждане на въпроси с имоти. Не бързайте да ги решавате, през есента условията ще са по-благоприятни.

Ще се налага често да сменяте тактиката. На моменти да търсите самостоятелни решения, на моменти да „плувате по течението“.

Уроците от миналото ще ви покажат посоките на бъдещето. Отървете се от песимизма, за да не пречите на собственото си развитие.

Най-амбициозните зодии

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати