Свободно време

12 изпълнения се борят за 50 000 лева на финала на „България търси талант“

Зрителите ще се насладят на впечатляващ спектакъл, в който ще видят акробатични номера, вълнуващи песни, смайващи математически способности

13.12.2019г. / 13 59ч.
Мария Дуковска
Симона и Бояна. Снимка: bTV

Симона и Бояна. Снимка: bTV

Тази неделя е големият финал на „България търси талант“. Във впечатляващия 3-часов спектакъл на живо 12-те най-добри изпълнения от шоуто ще се борят за зрителския вот и наградата от 50 000 лева.

Пред Ицо Хазарта, Катето Евро, Любен Дилов-син и Славена Вътова своите дарби ще демонстрират носителите на златните бутони на журито и водещите – Андриян Асенов, Рефат Абдулаев, Валериа Войкова, Симона и Бояна, както и Свет Радославов.


Те ще се конкурират с фаворитите на публиката– Адриана Хаджитенева, Георги Георгиев, Dance Station, София Иванова, мажоретен състав „Мистерия“, Реми Тоин и Петър Байков.


Зрителите ще се насладят на впечатляващ спектакъл, в който ще видят акробатични номера, вълнуващи песни, смайващи математически способности, завладяващи танци, акробатика, музикални изпълнения, таланти-герои и много добро настроение.

Специални гости на големия финал на „България търси талант“ ще бъдат победителите от пети сезон на „България търси талант“ – „Виво Монтана“, Графа и „Златните момичета“ на България. А кой ще бъде новият „Талант на България“ ще определят зрителите като гласуват за своя фаворит със SMS.

Коментирай