Свободно време

Българска музика и европейско кино завладяват ефира на Bulgaria ON AIR

В празничните дни ще ни зарадват с концерта на Владимир Ампов – Графа

18.12.2019г. / 09 53ч.
Мария Дуковска
Българска музика и европейско кино завладяват ефира на Bulgaria ON AIR

Филмов маратон с много смях и драма ще бъде вторият ден от Коледа – 26 декември. Начало дава френската комедия „Изгубени в Париж“, която започва в 16:30 часа. Лентата разказва за канадската библиотекарка Фиона, която заминава за Париж, за да се срещне с леля си. Пристигайки във френската столица Фиона разбира, че леля ѝ е изчезнала, а издирването ѝ слага начало на лудо препускане из улиците на най-романтичния град в света.

В 20:30 часа лентата „Кралицата на пустинята“ ще пренесе зрителите в Близкия Изток, представяйки вълнуващата история на археолога и изследовател Гертруд Бел. За лятното приключение на Василий Кузякин и страстта му към гълъбите в 23:00 часа разказва руската комедия „Любов и гълъби“.

В последните часове на 2019 година за доброто настроение на зрителите Bulgaria ON AIR ще предложи богата палитра от музика. Начало ще даде концертът „Безвремие“ на дует „Авеню“, който започва в 20:30 часа, а след това ще бъде излъчен спектакълът на Владимир Ампов – Графа от зала „Арена Армеец“. С музика ще продължат и първите минути на 2020 година – половин час след полунощ аудиторията ще има възможността да се наслади на концерт на Берковската духова музика, а в 02:00 часа, в ефира на Bulgaria ON AIR, запазено място ще има група „Фактор“.

Празничната програма ще продължи и през първия ден на 2020 година. Много смях и забавни моменти ще предложи френската драма „Виктория“, която започва в 16:00 часа. В 20:30 часа ефира превзема концертът на Веселин Маринов „Представи си“, а в 22:50 часа драмата „Алтамира“, която разказва за Марселино де Саутуола – испанецът, открил пещерата Алтамира.

Коментирай