Свободно време

Седмичен хороскоп за 30 декември – 5 януари

Какво ни очаква в последните дни на 2019-а

30.12.2019г. / 12 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Изтичат последните дни от 2019-а година и с нетърпение очакваме да разберем каква ще бъде новата година. Поглеждаме и към седмичната прогноза на астролог Петя Георгиева, за да прочетем какво ни вещаят звездите в края на годината.

Овен

Ще мине неусетно тази седмица. Професионалните ви планове през първия ден може да са доста амбициозни, но ароматът на празник, който витае във въздуха набързо ще ги поохлади.

Въздържайте се от важни решения и резки промени в петък. Ще се окажат плод на илюзии и съответно неправилни.В почивните дни се отдайте на заслужена почивка, за да възстановите „работното си настроение“. Започнете годината с „летящ“ старт.

Телец

Сега е моментът да оставите всичко, което ви пречи в старата година. Забравете комплексите, освободете се от вредните навици, прекратете отношенията, които отдавна са изчерпали съдържанието си.

Погрижете се за себе си. Посрещнете Новата година с нов имидж. Променете прическата или аксесоарите.Още в първите работни дни на 2020 г. ще се запознаете с нови хора. Първоначалните ви впечатления от тях ще са окуражаващи и няма да ви подведат.

4 зодии, за които януари ще е прекрасен

Близнаци

В началото на седмицата човек от обичайното ви обкръжение ще направи нещо, което ще ви накара да промените отношението си към въпросната личност. Не се знае дали ще е в положителна или в отрицателна посока, но при всички случаи нещата вече няма да са такива, каквито са били.

Ако предвиждате да посрещнете Новата година извън дома или в различна обстановка, то съобразявайте се с капризите на времето, за да не навредите на здравословното си състояние.

Работните дни ще са отегчителни, а през почивните в края на седмицата е възможно да ви посетят гости от далече.

Рак

Очаквайки Новата година сте с прекрасно настроение. Точно то ви прави привлекателни за околните, които няма да пестят комплиментите си по ваш адрес.

Не е изключено точно в последните дни на старата година да получите непредвидени финансови постъпления, с които ще можете да си осигурите едно още по-разкошно посрещане на Новата.

В края на седмицата внимавайте къде стъпвате или ако се налага да работите с електрически и механични инструменти. Съществуват предпоставки за нараняване.

Годишен хороскоп за 2020 

Коментирай