Свободно време

Месечен хороскоп за януари 2020

Да надникнем в астрологичната прогноза за януари

02.01.2020г. / 12 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Първият месец на годината ще е свързан с нещо наистина ново в живота ви. Ще ви засегне в няколко направления едновременно: професионален, личен и социален статус. Промяната ще предизвика у вас бурни емоции, които е желателно да запазите в тайна от околните.

Любовните и семейни отношения ще са спокойни и монотонни както за семейните, така и за необвързаните представители на вашия знак. В двойката ви ще цари хармония и разбиране, а ако все още не сте намерили „сродната си душа“ ще имате възможност да „пробвате“. Може да не стигнете до трайна близост, но няма да се стигне и до разтърсващи сътресения.

Конкурентоспособни сте и почти непрекъснато ще сте с крачка напред от опонентите си. Дистанцирайте се от съмнителни предложения, които може да подронят авторитета ви.

Подбирайте внимателно партньорите си, за да избегнете сериозни материални загуби. Дори да ги наваксате след време ще си останат сериозен пробив във финансовата ви стабилност.

Годишен хороскоп за 2020

Дева

Проектите, които успяхте да довършите предишната година ще дадат истинските си плодове точно в началото на тази. И ще получите доста повече, отколкото сте очаквали. Ще установите, че направеното от вас си е заслужавало усилията.

Активирайте въображението и се опитайте да освежите отношенията у дома, ако семейството ви е с дългогодишен стаж. Кратки пътувания, партита с приятели, посещения при роднини ще разнообразят ежедневието и ще ви тонизират.

В случай, че все още сте в период на опознаване с партньора си и искате да запазите връзката не настоявайте на своето и не натрапвайте непрекъснато егото си.

Съобразявайте амбициите с възможностите си на работното място. Заемайте се само с дейности, с които бихте се справили самостоятелно или за които сте си осигурили гарантирано съдействие.

Ако сте достатъчно разумни и екипни в края на месеца ще получите допълнителни придобивки. Споделете ги с колегите, които не са ви изоставили в трудни моменти. Съхранявайте парите си надеждно, възможно е да станете обект на посегателство.

Кой е вашият грях според зодията?

Везни

Ще се отворят „нови врати“ пред вас, но заслугата няма да е само ваша, а и на хората, които ви обичат. Ще имате възможност да стартирате проекти, които към момента са били на етап „обмисляне“, но преди да го направите преценете дали сте си подсигурили достатъчно ресурси и най-вече човешки.

Семейните представители на вашия знак ще се наслаждават на приятни мигове у дома, в позната обстановка с най-близкото си обкръжение. Последното нещо, което ще им се прииска ще са шумни компании в широки пространства. Влюбените, които се познават съвсем отскоро ще се опитват да впечатлят партньора си с искреност и грижа. Не прекалявайте, обаче! Желанието ви да решите всички проблеми с един замах може да предизвика „обратен“ ефект.

Професионалните и служебни задължения ще са в рамките на обичайното. Част от трудните казуси, които ще се наложи да решите ще са изключително полезен опит, а друга част ще са „тухла в стената“ на кариерното ви развитие. Съчетавайте личния с професионалния живот, но не смесвайте личните с професионалните отношения.

Ако в момента сте безработни не е изключено да намерите нова работа. Първоначално ще ви се стори неподходяща, но много скоро ще се усетите „в свои води“.

Как всяка зодия убива връзките си?

Скорпион

Предстоят промени, но те ще са свързани и с трудности, и със съмнения, и на моменти дори с грижи. Истината е, че не бива да се отказвате. Крайните резултати ще ви заредят със самочувствие, а и ще отворят пред вас нови хоризонти.

Отношенията в семейните двойки ще са противоречиви, градусът на емоциите ще се движи по синусоида. Както при тях, така и при онези, които тепърва „прохождат“ във връзката си са възможни разочарования, предизвикани от външна намеса, като например клюки от „доброжелатели“.

Въздържайте се от резки решения, за които бихте съжалявали. Дори да се стигне до раздяла, тя трябва да се случи по ваше вътрешно убеждение, а не заради недоказани твърдения.

На работното място обстановката невинаги ще е тонизираща. Довършвайте започнатото, не бързайте с новите начинания и подхождайте към задълженията си с различни методи. Не приемайте новите оферти „на доверие“, проверявайте ги подробно.

Финансовото ви състояние ще е без промяна. Възможности за допълнителни приходи може да получите в последната десетдневка на месеца. Няма да са много, но ще са навременен запас.

Сексуалните фантазии на зодиите

Коментирай