Свободно време

Енджи Касабие стана майка за първи път

Бебето е момче и се казва Раян

15.01.2020г. / 13 34ч.
Илияна Николова
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Диетоложката на звездите Енджи Касабие стана майка за първи път. Тя е родила сина си Раян вчера вечерта. Радостната новина съобщи пиарът на двойката Наско Лазаров в профила си в Инстаграм.

Ето какво написа той:

„Най-щастливият човек съм на Земята! Енджи и Рабих си имат своята първа рожба – Раян! Нека да бъде благословен и толкова успешен като мама и тати! В последно време с Енджи пътувахме много, така че може спокойно да го наречем гражданин на света! Добре дошъл, Раян – обещавам да те пазя и слушам, ще те развеждам в парка до нас и черпя сладолед, ако мама позволи! Благодаря ти, д-р Иван Сигридов, за чудото, за сбъднатата мечта! Ти си Бог за мен и за всички жени, на които си помогнал многократно! Енджи заслужава най-най-доброто на Света! Welcome Rayan !!! Welcome to world“.

 

 

Възторженият пост е придружен с множество емотиконки, които изразяват щастието на семейния приятел на двойката. 

Енджи Касабие съобщи официално новината, че е бременна в седми месец по време на лайф на предаването „Игри на волята“. Тя и половинката ѝ „Мистър Ливан 2014“ Рабих Ел Зейн сключиха брак през 2016 година. В свои интервюта Енджи е споделяла за две неуспешни бременности в миналото – едната с близнаци, които е изгубила в шестия месец. 

Коментирай